Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’a Sor – 19 Kasım: VALORANT’a Oynama Süresi Özelliği Geliyor!

VALORANT’a Sor – 19 Kasım: VALORANT’a Oynama Süresi Özelliği Geliyor!

Geliştiriciler, oyuncuların sorularının cevaplandığı VALORANT’a Sor serisinde VALORANT’a oynama süresi özelliğinin geleceğine işaret etti.

Steam başta olmak üzere birçok farklı oyun platformunda bulunan oynama süresi özelliği VALORANT’a da geliyor. Oyuncuların sorularının cevaplandırıldığı blogda bu konuyla birlikte turnuvalara özel yamalardan ve hesapların ilerlemelerle birlikte diğer sunuculara geçirilmesinden bahsedildi.

Cyberpunk 2077’nin Resmi Oynanış Fragmanı Yayımlandı!

VALORANT’ın geliştiricileri, oyuncuların uzun zamandır aklında bulunan soru işaretlerini giderdi.

VALORANT’a Oynama Süresi Özelliği Yolda!

Soru: Arkadaşlarımın ve kendimin VALORANT’a kaç saat harcadığını görmeyi çok istiyorum. Bu özelliği eklemenizin imkanı var mı?

Cevap: Oyuncuların üst kademelere tırmanma becerilerini veya ne kadar uzun süredir oyunu oynadıklarını sunarak VALORANT’a yaptıkları yatırımları bir şekilde sergileyebilmelerini tabii ki istiyoruz. Bunu mümkün kılmanın en iyi yolunu hâlâ araştırıyoruz. Gelecekte VALORANT’a ne kadar emek sarf ettiğinizi göstermenin birçok farklı yolu olacak, merak etmeyin.

Soru: Yüzlerce lira değerindeki silah kaplamalarımı ve yüzlerce saatimi verdiğim ilerlememi kaybetmeden VALORANT hesabımı farklı bir sunucuya taşımamın bir yolu olacak mı?

Cevap: Bunun önemli olduğunun kesinlikle farkındayız. Oyun için hazırladığımız öncelik listesinde daha önemli birkaç maddenin hemen ardından bu var. Daha erken getirmeyi istesek de bu opsiyonu ancak bir 2021 yılının ortasına doğru VALORANT’a ekleyebileceğiz gibi gözüküyor.

Soru: Turnuvalar için belli yamalar hazırlayıp onları özel sunucularda kullanmayı düşündünüz mü?

Cevap: Turnuva Diyarı (aslında özel bir sunucu) sürekli aklımızda olan ve yakında hayata geçireceğimiz bir fikir. First Strike turnuvası için yalnızca ana etkinlik esnasında farklı bir yama serisi kullanmayı düşünmüştük (geçici bir Turnuva Diyarı olarak düşünebilirsiniz). Ama en sonunda bu yamayı daha erken hayata geçirerek turnuvaların başladıkları yamayla devam etmesini mümkün kıldık. Bu sayede espor karşılaşmalarını oyunun mevcut yamasından farklı bir yamada oynatmaya fırsat bulduk. Bu yöntemi 3-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek First Strike turnuvası için bütün dünyada kullanacağız.

Gelecekte tam olarak hazır bir Turnuva Diyarımız olacak ve bu satede orada oynanan espor karşılaşmaları üzerinde çok daha fazla kontrol elde edeceğiz. Rekabetçi oyun açısından optimal ortamı sağlamak için belirli turnuvalara özel yamalara yönelik spesifik kurallar belirleyeceğiz. Rekabet bütünlüğü önceliğimiz. Bunun için hem geliştiriciler hem de oyuncuların işbirliği konusundaki planlarımızı tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Skinleri deneme olmalı bence ya mesela ejder ateşi de güzel yağmacı da ben denemeden nasıl bilcem hangisi daha güzel diye bence skin denemesi olmalı

  2. Ben adımı Korece yaptığım için beni maalesef türk serverinda kabul etmiyor.Sifre geçersiz diyo veya yaptığınız şunlar şunlar buraya ait değil gibi bir şey diyor.Lutfen bunu düzeltin hesabımin adını değişemiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir