Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ın 1.11 Yaması Erteleniyor, Güncelleme İptal!

VALORANT’ın 1.11 Yaması Erteleniyor, Güncelleme İptal!

Teknik problemlerin geliştiricilerin başını derde soktuğu VALORANT’ın 1.11 yaması geri çekiliyor, güncelleme daha sonra gelecek.

VALORANT, bugün yayımladığı 1.11 yama notlarının ardından bazı bölgelerde güncellemeyi aktifleştirmişti. Yarın da Türkiye dahil olmak üzere birçok bölgede 1.11 yamasının aktifleştirilmesi bekleniyordu. Yapılan açıklamayla birlikte son güncellemenin teknik açıdan çok büyük sorunlar yarattığı açıklandı. Görünüşe göre VALORANT’ın 1.11 güncellemesi, yapılan bölgelerden geri çekilecek ve oyun 1.10 yamasına geri dönecek. Henüz 1.11 yamasını almayan bölgeler ise yamayı daha sonra alacak. Skye’ın kontratını şimdiden başlatanların ilerleme şansı olmayacak.

Riot Games, VALORANT’a solak bakış açısını, yeni ajan olan Skye’ı ekleyecek olan güncellemeyi bir çözüm bulmalarının ardından First Strike turnuvasının elemelerini etkilemeyecek bir zamanda tekrar oyuna getirmeyi planladığını açıkladı

VALORANT 1.11 Yama Notları Paylaşıldı!

VALORANT’ın 1.11 Yaması Erteleniyor!

“Dürüst olalım: 1.11 yaması teknik olarak adeta bir kâbustu. 30 dakika içinde Kuzey Amerika, Brezilya ve Latin Amerika için olan yamayı hep birlikte geri çekiyoruz. Diğer bölgeler içinse bir düzeltme yapana kadar yamayı erteliyoruz. Her yamada bunu söylediğimiz farkındayız, fakat desteğiniz için teşekkür ederiz.

Haftanın ilerleyen kısımlarında VALORANT First Strike elemelerini çok etkilemeyen bir zaman bulduğumuzda (ve tabii bir çözümümüz olduğunda) yamayı tekrar yükleyeceğiz. Skye’ın karakter kontratını başlattıysanız biz oyunu tekrar güncellemeden önce ilerleyemeyeceksiniz.”

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Yine Ertelendi!

1.11 yamasında oyuna birçok önemli güncelleme gelmişti. Yeni karakter olan Skye’ın oyuna eklenmesinin yanı sıra oyunun yeni haritası Icebox rekabetçide oynanabilir hâle getirilmişti. Birçok kişinin beklediği ve teknik problemler yüzünden bu kadar geciken solak bakış açısı da VALORANT’ın 1.11 yama notlarında bulunuyordu. Zorluklar olacağı önceden tahmin edilebilirdi fakat yapılmış olan bir yamanın geri çekilmesi birçok oyuncuyu şaşırttı. Bakalım geliştirici ekip 1.11 yamasını sorunsuz bir şekilde geri getirebilecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir