Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ta Brimstone Çok Yakında Güçlendirilecek

VALORANT’ta Brimstone Çok Yakında Güçlendirilecek

VALORANT’ın kontrol uzmanlarından Brimstone, oyunun geliştiricilerinden birinin açıklamasına göre çok yakında bir güçlendirme alacak.

Omen, her duruma ayak uydurabilen yetenek kiti sayesinde VALORANT’ta şu an en çok oynanan kontrol uzmanı. Omen’ın sınıfındaki diğer ajanlar Brimstone ve Viper ise Omen kadar sık tercih edilmiyor. Bu durumun farkında olan Riot Games, Brimstone’a yakın zaman içinde bir güçlendirme geleceğini duyurdu.

Yeni VALORANT Ajanının Yetenekleri Sızdırıldı

brimstone valorant

Reddit’te Brimstone’un Omen’a karşı nasıl güçsüz kaldığını, bunun da seçim dengelerini değiştirdiğini açıklayan oyuncu, Sage’in metadan düşmesini örnek vererek dengelerin düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Sage’in çok güçlü olduğu zamanlarda her maçta seçilmesinin engellenmesinin oyuna güzel bir hava kattığını, fakat şimdi de aynı durumun Omen ile yaşandığı belirtildi. Sorunu anlatan oyuncu, Brimstone’u daha efektif kılacak bazı önerilerde bulundu. Bu önerilerin arasında tur başlamadan önce sis bombalarının yerini kaydedebilmek, dumanın atıldığı yeri ayarlamadan önce kolunu daha çabuk çıkartmak gibi işlevsel güçlendirmeler bulunuyor.

Konunun altına gelip oyuncuya cevap veren Riot Games yetkilisi Altombre, oyuncuya katıldığını ve yeni güçlendirmelerin yolda olduğunu söyledi. Brimstone’a gelecek olan güçlendirmenin içeriği hakkında bir yorum yapmayan geliştirici, güncellemenin “çok yakında” geleceğini belirtti.

“Katılıyoruz. Brimstone güçlendirmeleri çok yakında geliyor.”

Bu güncellemelerle birlikte Brimstone’un seçilme oranının artması ve ajanla oynamayı seven oyuncuların rahat bir nefes alması bekleniyor. Beklenen güncellemenin espor arenasına nasıl yansıyacağını da hep birlikte gözlemleyeceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir