Anasayfa > Oyun Haberleri > Vampire: The Masquerade Swansong Çıkış Tarihi Ertelendi

Vampire: The Masquerade Swansong Çıkış Tarihi Ertelendi

2021 yılında çıkış yapması beklenen rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade Swansong için yeni fragman paylaşıldı ve oyunun çıkış tarihi ertelendi. Detaylar haberimizde.

Yeni Vampire: The Masquerade Oyunu Duyuruldu

Big Bad Wolf tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayıncılığı üstlenilecek Vampire: The Masquerade Swansong, 2019 yılında duyurulmuştu. Vampire: The Masquerade 5th edition evreninde geçecek oyunda üç farklı vampir yönetilecek. Bu vampirler farklı klanlara mensup olacak ve alınan kararlar Boston şehrinin kaderine etki edecek.

Nacon tarafından yapılan canlı yayında oyunun yeni fragmanı oyuncularla paylaşıldı. Yeni karakter tanıtımını içeren fragmanda Galeb adlı karakterimizi tanıyoruz. Galeb’in Boston şehrinin servet ve güç sahibi, korkulan bir vampir olduğunu öğreniyoruz. Ancak Galeb’in kaybettiği bir şey var. Nacon’un ifade ettiğine göre ”belki de başından beri orada olmayan bir şey.”

vampire the masquerade swansong cıkıs tarihi

Vampire: The Masquerade Swansong Çıkış Tarihi

Yayımlanan fragmanda, çıkış tarihiyle alakalı bir bilgi bulunmamakta ancak Nacon tarafından düzenlenen canlı yayından alınan bir görüntüde çıkış tarihi gözükmekte. Bu çıkış tarihi YouTube videosuna dahil edilmemiş olsa da canlı yayın esnasında gözükmüş. Normalde 2021 yılında çıkış yapması beklenen oyunun çıkış tarihinin ertelendiği öğrenildi.

Oyun, Şubat 2022‘de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC(Epic Games Store) ve Nintendo Switch için çıkışını yapacak. Acaba oyun daha fazla ertelenme ile karşı karşıya kalacak mı? Hep birlikte zaman geçtikçe öğreneceğiz. Oyunun yeni yayımlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir