Anasayfa > Oyun Haberleri > Vicarious Visions, Blizzard ile Birleşiyor!

Vicarious Visions, Blizzard ile Birleşiyor!

Oyun sektörünün dev isimlerinden Blizzard Entertainment, yaptığı bir duyuruyla Vicarious Visions oyun stüdyosunun kendileriyle birleştiğini duyurdu. Bundan sonra Vicarious Visions, Blizzard ile çalışacak.

Vicarious Visions Blizzard

Vicarious Visions, oyun endüstrisinin bilinen ve saygı duyulan stüdyolarından birisi. Daha önce Guitar Hero ve Tony Hawk’s gibi oldukça popüler isimlere de imza atmış olan stüdyo, bir süredir Activision ile çalışmaktaydı. Fakat Blizzard yaptığı bir açıklamayla Vicarious Visions’ın kendileriyle birleştiğini duyurdu. Bununla beraber, bunun bir satın alma haberi olmadığını da söylememiz gerek. Zaten Blizzard ve Activision da aynı yere bağlı olduğundan, iki şirket arasında herhangi bir alım-satım söz konusu değil. Vicarious Visions bundan sonra Blizzard Entertainment’ın bir parçası olacak ve onlar için oyun geliştirecek. Bir diğer önemli başlık ise Vicarious’un Diablo II Remake üzerinde çalışıyor olması ile alakalı.

Vicarious Visions Blizzard

Oyun dünyasının bilinen isimlerinden Jason Schreier’in paylaşımına göre Vicarious, daha önce dağıtılan başka bir oyun stüdyosu olan Team 1’ın işlerini üstlenecek. Schreier, Diablo II Remake’inin önceden Team 1’a verildiğini fakat yaşanan bir takım olaylardan sonra projenin Vicarious Visions’a devredildiğini söyledi. Schreier, ayrıca yeni gelecek olan yeniden yapımın isminin Diablo II: Resurrected olacağını da belirtti.

Tencent Klei Entertainment Hisselerinin Büyük Kısmını Satın Aldı

Bu yeniden yapım haberinin Diablo hayranlarını bir hayli mutlu edeceği aşikar gözüküyor. Özellikle duyurusu yapılan son Diablo oyunun sadece mobil cihazlara gelecek olması, oyuncularda büyük bir tepki yaratmış ve hem markanın hem de şirketin bolca alaya alınmasına sebep olmuştu. Sadece mobil cihzalara gelecek olan Diablo Immortal isimli bu oyunun çıkış tarihiyle ilgili elimizde henüz bir bilgi yok.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir