Anasayfa > Espor Haberleri > Volibear Rework’ü Önümüzdeki Ay Geliyor

Volibear Rework’ü Önümüzdeki Ay Geliyor

Riot’un son paylaştığı açıklamalarına göre, League of Legends’ın eski şampiyonlarından Volibear, önümüzdeki ay tamamen değişiyor.

League of Legends’ın hayli eski karakterlerinden birisi olan Volibear, sonunda rework yiyecek. Riot’un birkaç aydır planlamakta olduğu köklü değişiklik, oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Son yaptığı açıklamada değişikliğin önümüzdeki ay geleceğini söyleyen Riot, birtakım farklı açıklamalarda da bulundu.

Riot’un oyun yapımcılarından Jessica “Safelocked” Nam, Youtube üzerinden paylaştığı bir videoyla koronavirüsün kendi şirketlerinde yarattığı etkiden ve şirketin gelecek planlarından bahsetti. Birçok konuya değinen Nam, oyuncuları ilgilendiren bir sıralama yaptığımızda Volibear ve yeni şampiyon hakkında konuştu.

Jessica Nam, Volibear’a gelecek değişiklikten sonra yeni şampiyona odaklanacaklarını belirtti. Aynı zamanda covid-19 pandemisinin yarattığı koşullardan dolayı yeni şampiyonun biraz gecikebileceğine vurgu yaptı. Ayrıca Nam, senenin ilerleyen dönemlerinde çıkartmayı planladıkları yeni şampiyon hakkında hiçbir bilgi de vermedi.

Aynı zamanda “League community” olarak adlandırdığımız League of Legends oyuncularının yeni şampiyon konusundaki tahminleri büyük oranda bir ormancı gelmesi yönünde. Bu tahminde 2017’de gelen Kayn’den sonra hiçbir yeni ormancının oyuna gelmemesi rol oynuyor (Ornn ve Sett üst koridor temelli şampiyonlar). Daha da derine inen bazı oyuncular, gelecek şampiyonun Katarina’nın babası General Marcus De Couteau olabileceğinden bahsediyor.

Volibear ve yeni şampiyon için sabırsızlanıyoruz. Umarız Riot iyi işler çıkarmayı başarır.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir