Anasayfa > Oyun Haberleri > Warframe Heart of Deimos Eklenti Paketi 25 Ağustos’da Geliyor

Warframe Heart of Deimos Eklenti Paketi 25 Ağustos’da Geliyor

Warframe Heart of Deimos eklenti paketi 25 Ağustos’ta oyunseverlerle buluşuyor. Eklenti paketinde ürkütücü uzay yaratıkları bizi bekliyor olacak.

Warframe’in açık dünya konseptine sahip olan üçüncü eklenti paketi Heart of Deimos, 25 Ağustos’ta  oyunseverlerle buluşacak. Warframe hayranlarının her sene buluştığı TennoCon 2020‘de açıklanan en önemli olaylardan biri olan eklenti paketi, yaratıklarla dolu yepyeni bir dünya vaad ediyor. Heart of Deimos’un çıkış tarihinin beklenenden çok önce olması da, oyunun hayranları arasında memnuniyet yarattı.

TennoCon COVID-19 Sebebiyle Dijital Ortamda!

Warframe’in üçüncü eklenti paketi olan Heart of Deimos’u diğerlerinden ayıran bir çok ayrıntı var. Warframe’in daha önceki açık dünya (open world) haritaları gibi, Heart of Demios da oyunculara savaşacak, ödül toplayacak ve diğer aktiviteleri yapacak büyük ve geniş bir alan sunuyor. Ancak diğer eklenti paketlerinin aksine, Heart of Demios oldukça grostek olan atmosferiyle oyunun diğer eklenti paketlerinden ayrılıyor.

Mars’ın aylarından ikincini kaplamış olan yaratıklar, buldukları konakları da kendileri gibi yaratıklara çeviriyor. Oyun içi görüntüler de bu ürkütücü ve tuhaf temayı estetik olarak destekler nitelikte. Warframe’in diğer eklenti paketleri olan Fortuna ve Plains of Eidolon ile kıyaslandığında boyut olarak daha küçük bir dünya olan Warframe Heart of Deimos, içerik anlamında ise  çok daha yoğun.

Oyun, çıkış tarihi olan 25 Ağustos’ta bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayına girecek.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir