Anasayfa > Oyun Haberleri > Warframe Mobil Sürümü Duyuruldu, Çapraz Platform Yolda

Warframe Mobil Sürümü Duyuruldu, Çapraz Platform Yolda

Son yılların en popüler ücretsiz yapımlarından olan Warframe mobil sürümü ile de çok yakında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Digital Extremes tarafından geliştirilen ve 2013 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan Warframe o tarihten bu yana çok büyük bir başarı yakalamış vaziyette. Oynaması tamamen ücretsiz olmasına karşın gerek göz kamaştıran grafikleri, gerekse de akıcı ve son derece keyifli oynanış mekanikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyun aynı zamanda geliştiriciler tarafından da sürekli güncel tutuluyor. Oyun düzenli güncellemeler ile her daim başarılı bir performans sergilemeye odaklıyken aynı zamanda oyuna yeni içerikler eklenerek oyuncuların ilgilerini kaybetmemeleri de sağlanıyor. Dünya genelinde oldukça popüler olan yapımın aynı zamanda TennoCon adlı kendine özel bir fuarı da bulunuyor ve oyuncular bu fuarda oyunla ilgili en son gelişmelere erişme imkanı buluyorlar.

Bu sene pandemi sebebiyle online bir ortamda düzenlenmiş olan TennoCon fuarından önemli gelişmeler geldi. Bir süredir dedikoduları ortada dolanan Warframe mobil sürümü etkinlikte resmen duyuruldu. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC platformlarında yer alan yapım iOS ve Android cihazlar için de çıkışını gerçekleştirecek. Bunun yanı sıra oyun çapraz platform desteğine de kavuşacak. Yani Warframe‘i bu platformların tümündeki oyuncular bir arada rahatlıkla oynayabilecekler.

Warframe Sistem Gereksinimleri

Warframe Mobil Ne Zaman Çıkacak?

Mobil sürümün çok yakında oyuncularla buluşacağı ve geliştiricilerin bu sürüm üzerinde çalışmaya devam ettikleri açıklanmış olsa da Warframe mobil sürümünün çıkış tarihi için net bir aralık açıklanmış değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir