Anasayfa > Oyun Haberleri > Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground çıkış tarihi belli oldu. Oyunun çıkış tarihiyle beraber bazı ilginç ayrıntılar da su yüzüne çıktı.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, 2020 yılının Ağustos ayında Gamescom etkinliğinde duyurulmuştu. Duyuru yapıldığından beri heyecanla oyunla ilgili bir çıkış tarihi verilmesi bekleniyordu. Sonunda beklenen gerçekleşti. Warhammer serisinin en yeni üyesi yedi hafta sonra 27 Mayıs‘ta geliyor.

Kanada tabanlı Gasket Games tarafından geliştirilen oyunda maalesef Türkçe desteği bulunmayacak. An itibariyle Steam üzerinden ön satışta olan oyun %15 indirimle alınabiliyor. Fiyatı ise, indirimli haliyle bile yürek burkan bir 161,50 lira.

En İyi Warhammer 40,000 Oyunları – 40K Evreni

Warhammer kültü, minyatür fiyatlarından dolayı ülkemizde asla popülerleşmedi. Ancak bilgisayar oyunları önemli bir kitle tarafından yıllardır sevilerek takip ediliyor. Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground’un Türkiye pazarında nasıl algılanacağını ise önümüzdeki günler gösterecek.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground’la ilgili an itibariyle öne çıkan iki detay bulunuyor. Birincisi oyun turn based olmasına rağmen kart oyunu olmayacak. Oyun içindeki kartlar sadece üniteleri sembolize edecek. İkincisi ise, stüdyonun alnından öpmemize neden olan micro transaction kararı. Ülke şartlarında oyunlara dökülen paralar, oyun içinde alınmazsa sanki bir şey atlıyormuş hissi yaratan oyun içi alımları görünce yürekleri daha bir dağlıyor. Age of Sigmar: Storm Ground ise oyun için alıma sahip olmayacak.

Warhammer 40k ve Age of Sigmar Aynı Evrende Mi?

Warhammer serisi o kadar uzun ve geniş bir evren ki, artık serinin hardcore hayranları bile lore konusunda kafa karışıklığı yaşıyor. Yani 40k ve Age of Sigmar serisi arasında bağlantı kurmaya çalışıyorsanız yalnız değilsiniz. Konuyla ilgili yapılmış resmi bir açıklama yok. Bazı teori videoları ikisi arasında bağlantı kursa da, bunun büyük ihtimalle Game of Thrones teori videoları kıvamında bir özsezi olduğu düşünülüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir