Anasayfa > Oyun Haberleri > Wasteland 3 Yüklenme Süresi %60 Oranında Azaltıldı

Wasteland 3 Yüklenme Süresi %60 Oranında Azaltıldı

Wasteland 3 yüklenme süresi, 1.1.2 yamasıyla büyük ölçüde giderildi. Yama başka yenilikleri ve geliştirmeleri de bünyesinde barındırıyor.

inXile stüdyosu tarafından 28 Ağutsos 2020 tarihinde piyasaya sürülen Wasteland 3, oyunculardan büyük beğeni topladı. Unity oyun motoruyla geliştirilen strateji ve aksiyon oyunu, co-op moduyla da dikkat çekti ve yüz güldürdü. Oyunla ilgili sinir bozucu detaylardan biri ise, yüklenme süresiydi. Oyundaki yüklenme süresi, leveller arasında 38 saniyeyi buluyordu. Bu durumun farkında olan geliştirici ve dağıtıcı inXile stüdyosu da, 1.1.2 Save Scummers Delight yamasında bu konuya eğilerek sorunun giderilmesi için bir dizi değişikliğe gittiklerini açıkladı.

Wasteland Geliştiricisinden İki Yeni RPG Oyunu Daha Geliyor

Yapılan açıklamaya göre, yüklenme performansını artırmak için, oyunun siteminde bazı değişiklikler yapıldı. inXile, yüklenme sorununu gidermek amacıyla, mühendislerin levellerin nasıl yüklendiğini değiştirdiklerini açıkladı. Yapılan değişiklik sayesinde masaüstü oyuncular %60’a, konsol oyuncularu ise %25’e varan yüklenme süresi iyileştirmelerinden faydalanabilecekler. Buna göre 38 saniyeyi bulan yüklenme süresi, makul bir 13 saniyeye indirildi.

Wasteland 3 oyuncular tarafından oldukça  sevilen bir oyun. Bu nedenle Wastelande 3 yüklenme süresi gibi sorun yüzünden kan kaybedecek bir oyun değil. Ancak, stüdyonun buna rağmen oyuncusunu çantada keklik görmeyerek performans iyileştirmesi için elinden gelen her şeyi yapması da, elbette oldukça hoş bir detay.

Yamada, performans, quest ve co-op’u ilgilendiren bir çok iyileştirme söz konusu. Bunlardan öne çıkanlar, Chain Ambush kullanan silahların combatı çökertmemesi, Yuma County Speedway’deki bugların giderilmesi ve Precision Strike kullanıldıktan sonra oluşan glitchlerin ortadan kaldırılması.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir