Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs 2 Ücretsiz Dağıtılacak!

Watch Dogs 2 Ücretsiz Dağıtılacak!

Ubisoft tarafından düzenlenecek olan Forward adlı etkinlikte Watch Dogs 2 ücretsiz olarak etkinlik izleyicilerine sunulacak. Detaylar haberimizde.

2016 yılında çıkışını gerçekleştiren ve Ubisoft‘un ellerinden çıkmış olan Watch Dogs 2, ilk oyunun damaklarda bıraktığı acı tadı silmekte başarılı olmuştu. Oyuncuların isteklerini dinleyen ve serinin ilk oyununda yaptıkları hatalardan ders çıkartan Ubisoft ikinci oyun ile oyuncuların da gönlünü almayı başarmış ve fena olmayan bir satış başarısı elde etmişti. Eleştirmenler ve oyuncuların da olumlu yorumları ile karşılanan Watch Dogs 2 ücretsiz olarak kısa süreliğine elde edilebilir olacak.

Oyuna herhangi bir kısıtlama olmaksızın sonsuza dek tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olabilmek için ise Ubisoft Forward adlı etkinliği takip etmeniz gerekiyor. 12 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 22:00‘da başlayacak olan etkinliğe Uplay hesabı ile giriş yapan oyuncular Watch Dogs 2‘ye Uplay üzerinden ücretsiz bir biçimde sahip olabilecekler. Ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Zira Watch Dogs 2‘ye ücretsiz olarak sahip olabilmek için ana sunumun bitişine kadar vaktiniz var, bu da yaklaşık 45 dakika demek. Bu 45 dakikalık süre içerisinde etkinliğe erişirseniz Watch Dogs 2 Uplay hesabınıza ücretsiz bir biçimde tanımlanacak.

Merakla beklenen etkinlikte ise Ubisoft‘un gelecek planlarının yanı sıra Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, Assassin’s Creed Valhalla ve Tom Clancy’s The Division 2 gibi pek çok oyun hakkında yeni bilgiler oyuncular ile paylaşılacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. The Division 2 nerde kaldı Ubisoft hadi mızmızlığı bırak da onu da bedava yapıver. Yeterince dayandı o oyun da. Ha elin değmişken bi de Haftasonu ücretsize bi daha AC Odyssey ya da Origins koyuver kütüphanemiz şenlensin.

    Bu yazdıklarım dalga geçiyormuşçasına gelebilir. Fakat düşününce neden böyle dediğimi anlayacaksınız. Ubisoft The Division 2 yi Steam’e getirmeyerek büyük bir oyuncu eksikliği ile başladı. Dahası oyun çıktıktan neredeyse 1 sene sonra 15₺ ya düştü. Ha unutmadan bu arada da oyun 2 defa ücretsiz oynanabilir oldu. Evet bütün bunlar 1 yıl içinde gerçekleşti. Bana kalırsa da The Division 2 yi çok ama çok yakında ücretsiz dağıtacaklar. (Muhtemelen de bu senenin son çeyreğinde) AC muhabetine gelirsek de son iki AC oyunu türe yeni bir soluk kattı ve daha fazla RPG ögeleri içerdi. Bu türe yatkın olanları sevindirse de Ubisoft kemik kitleyi kaybetti. Ee kemik kitleyi kaybettiyse yeni amacı yeni kitlelere ulaşmak olmalı. Neden son 2 aydır Odyysey ve Origins ücretsiz oynanabilir oldu? Valhalla için Hype lansınlar diye denebilir fakat işin aslı bence öyle değil. Ubisoft sıcak paranın kokusuna bayılır. Tıpkı EA gibi. Yani AC gibi bir oyuna mikro ödeme neden konulduğunu bana mantıklı bir şekilde kimse açıklayamaz kusura bakmayın. Böyle oyunları ücretsiz oynanabilir yaparak Ubisoft oyuncuları çekmek istiyor ve çoğu zaman başarıyor. Fakat şahsi tavsiyemdir. Lütfen yanlış anlamayın. Ubisoft’tan bahsettiğimizi unutmayın. Eline geçen serileri artık eskisini aratır derecede yapıyor. Bırakın oyunları yapsın. Ve ücretsiz dağıtmasını bekleyin. Yayıncı değilseniz de Ubisoft oyunlarını satın almaktan kaçının.

    En içten saygılarımla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir