Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs Legion Çapraz Platform Güncellemesi Alacak

Watch Dogs Legion Çapraz Platform Güncellemesi Alacak

Watch Dogs serisinin son oyunu Watch Dogs Legion çapraz platform desteğine de ilerleyen günlerde sahip olacak. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın sonlarında oyuncuların karşısına çıkan Watch Dogs Legion hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından ortalama yorumlar ile karşılanmıştı. Özellikle yaratılan Londra atmosferinin etkileyiciliği ile dikkat çeken yapımda şehirdeki genç yaşlı demeden herkesi ekibimize katabiliyor olmak da oyunun en çok ses getiren yanlarındandı. Bir de online moda sahip olacak olan Watch Dogs Legion kanadından bu moda ilişkin bazı hayal kırıklığı yaratan açıklamalar gelmişti. Geçtiğimiz hafta Ubisoft cephesinden yapılan açıklamalar ile oyunun PC platformunda online modunun ertelendiği açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından ise oyuncuları bir nebze de olsa sevindirecek bazı haberler geldi.

Watch Dogs Legion çapraz platform

Henüz PC oyuncularının deneyimlemelerine açılmamış olan Watch Dogs Legion online modu PC çıkışını gerçekleştirdiğinde çapraz platform desteğine de sahip olacak. Böylece oyunun çıkışını gerçekleştirmiş olduğu PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S kullanıcıları oyunu hem kendi platformlarındaki oyuncularla, hem de diğer platformlardaki kullanıcılar ile bir arada oynama fırsatına sahip olacaklar. Ancak online modun ne zaman oyuncuların beğenisine sunulacağı hala gizemini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir