Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs Legion, Erteleme Kararıyla Neler Kazandı?

Watch Dogs Legion, Erteleme Kararıyla Neler Kazandı?

Clint Hocking’in açıklamaları, serinin yeni oyunu Watch Dogs Legion için erteleme kararının güzel sonuçlar doğurduğunu ortaya koydu.

Kreatif Direktör Clint Hocking’in sözlerine göre normalde 3 Mart’ta çıkacak olan ama 29 Ekim’e ertelenen Watch Dogs Legion, bu erteleme sayesinde gelişebildi, hatta gelişmekle kalmayıp oyunu geliştiren takıma daha önceki çıkış tarihinde yetiştirmeleri mümkün olmayan yeni fikirler kazandırdı.

Bu ertelemenin takım için bu kadar yararlı olmasının nedeni tahmin edebileceğiniz gibi takıma ”neredeyse bitmiş olan” oyunu daha üst bir seviyeye çıkarma imkanı sağlamış olması, özellikle öne çıkan her yapay zekayı kontrol etmenizi sağlayan ”Herhangi biri olarak oynama” özelliği ve size o karakterin kendi özelliklerini kullanma imkanı tanıması.

Hocking’in açıkladığına göre ilk çıkış tarihinde oyunu çıkarmaya çok yakınlarmış ve erteleme o zaman yapamayacakları şeylere dönüp bakmayı ve o şeyleri nasıl oyuna kazandıracaklarını düşünüp harekete geçmelerini sağlamış.

Ubisoft Forward Etkinliğinde Watch Dogs: Legion Gösterildi

Watch Dogs oyun serisi başından beri sağı solu hacklemek gibi çılgınca fikirlere sahipti fakat 2. oyunda ilk oyun gibi bir başarı yakalayamadılar, bakalım bu ekstra erteleme bize ne gibi yeni şeyler sağlayacak, oyunu oynanabilir kılacak mı?

Hakkında Yasir KOCA

Oyunlara ilgisi super mario ile başlayan, sizlere haberleri direkt kaynağından taşıyan, tecrübe kazanmak için yazı yazan bir genç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir