Anasayfa > Oyun Haberleri > Who’s Your Daddy Remake 23 Aralık’ta Geliyor!

Who’s Your Daddy Remake 23 Aralık’ta Geliyor!

Bir babanın bebeğini kendini öldürmekten alıkoymasını anlatan iki kişilik Who’s Your Daddy adlı oyunun remake versiyonu 23 Aralık’ta oyuncularla buluşuyor.

Steam’de 10.50 TL karşılığında satılan absürt ve eğlenceli oyun Who’s Your Daddy, çıkışının ardından beş yıl geçtikten sonra yeni versiyonuyla karşımıza çıkıyor. Daha önce oyunun remake versiyonunun 23 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürüleceği açıklanmıştı, yeni gelen açıklamayla da çıkış tarihi tekrar doğrulandı ve içerikten çıkarılan bazı parçalardan bahsedildi.

The Sims Karakteriniz Sizden Önce Cyberpunk 2077 Oynayabilir

Who’s Your Daddy’nin geliştiricileri, paylaştıkları blog yazısında remake versiyonunun aynı tarihte geleceğini fakat daha önce gösterilen bazı özellikleri ilk günde içermeyeceğini açıkladı. Geliştiriciler tarafından paylaşılan yazıya göre Who’s Your Daddy Remake ayrı bir oyun olarak çıkış yapmayacak, ilk oyunun bir başlatma opsiyonu olarak görünecek.

whosyourdaddy

Who’s Your Daddy Remake oynanış videosu

Videoda gösterilen özelliklerin hepsi 23 Aralık’ta bizlerle olamayacak. Paylaşılan blog yazısında geliştiriciler bu içeriklerin oyuna sonraki dönemlerde ekleneceğini belirtti. Yıl sonunda oyuna yapılacak olan güncelleme ilk aşamada sadece mutfak ve oturma odasını değiştirecek. Oyunun geliştirici ekibinden Joseph Williams, bu gecikmenin sebebi olarak odaların tam olarak hazır olmalarının gerekliliğine dikkat çekti. Who’s Your Daddy Remake’i oyuncuların hak ettiği oynanış seviyesine getirmeden tam olarak piyasaya sürmeyeceklerini belirten isim, yazısını bir teşekkürle bitirdi. Williams, hem oyunu birlikte geliştirdiği ekibe, hem de kendilerine güç veren büyük topluluğa teşekkür ederek duyurusunu tamamladı.

Who’s Your Daddy’i Steam üzerinden 10.50 TL’ye satın alabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar diliyoruz!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir