Anasayfa > Oyun Haberleri > Witcher 3 Yeni Nesil Versiyonu Bu Yıl İçinde Bizlerle

Witcher 3 Yeni Nesil Versiyonu Bu Yıl İçinde Bizlerle

CD Projekt Red cephesinden yapılan açıklamalara göre The Witcher 3 yeni nesil konsollar için de yolda. Detaylar haberimizde.

Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınan popüler kitap serisinden video oyununa uyarlanan The Witcher serisi özellikle de üçüncü oyunu ile oyuncuların kalbinde farklı bir yere sahip. CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve 2015 yılında piyasaya çıkmış olan yapım o tarihten bu yana sayısız ödüle layık görüldü, hem oyuncular hem de eleştirmenlerden tam not aldı. Sevilen yapımın yeni nesil konsol sürümlerinin ne zaman geleceği merak edilirken iyi haberler CD Projekt Red‘in Halkla İlişkiler departmanının başındaki isim olan Radek Grabowski‘den geldi.


Grabowski‘nin Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre The Witcher 3 yeni nesil konsollar için de çıkışını gerçekleştirmek için gün sayıyor. Elimizde henüz yapımın yani nesil konsollarda oyuncular ile buluşacağı tarih için bir kesinlik bulunmuyor ancak Grabowski tarafından yapılan açıklama bizlere içinde bulunduğumuz yılın ikinci yarısını işaret ediyor. Xbox Series X/S ve PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan The Witcher 3‘e eski konsollarında sahip olan oyuncular ellerinde bulunan oyunu hiçbir ek ücret ödemeden yeni nesil versiyonuna yükseltebilecekler. Bunun haricinde oyun yeni nesil için ayrı olarak da piyasaya sürülecek. Yeni neslin gücünü arkasına alan The Witcher 3‘ün bu konsollarda nasıl bir performans göstereceği ise şimdilik muamma.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir