Anasayfa > Oyun Haberleri > WitcherCon Etkinlik Fragmanı Yayınlandı

WitcherCon Etkinlik Fragmanı Yayınlandı

The Witcher serisinin hayranlarının merakla bekledikleri WitcherCon etkinlik fragmanı ile karşımızda. Detaylar haberimizde.

Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınan bir roman serisinden oyuna uyarlanan The Witcher‘ın ünü kısa sürede dünyanın dört bir yanında duyuldu. Bunun ardından ise elbette devam oyunları gecikmedi. The Witcher karşımıza son olarak ise bir Netflix uyarlaması dizi olarak çıktı. Geçtiğimiz günlerde ise Netflix ve The Witcher serisinin geliştiricisi olan CD Projekt Red yaptıkları bir açıklama ile WitcherCon‘u duyurdular. Odağına The Witcher evrenini ve onunla ilişkili tüm içerikleri alacak olan fuar 9 Temmuz tarihinde başlayacak.

Etkinlik için başta The Witcher hayranları heyecanlanırken WitcherCon etkinlik fragmanı bu heyecanı bir kat daha arttırdı. Fragmanda etkinlikte göreceklerimizin de ufak bir ön izlemesini yapmış olduk. Buna göre ikinci sezonu merakla beklenen diziden çok özel görüntüler ve muhtemelen ilk resmi fragmanı göreceğiz. Bunun yanı sıra dizinin oyuncuları Henry Cavill, Anya Chalotra ve Freya Allan gibi isimlerle de yapılan röportajlara etkinlikte yer verilecek.

The Witcher Konusu Nedir? – The Witcher Dizisi ve Oyunları

Tüm bunların yanı sıra The Witcher serisinin oyuncuları da unutulmamış. 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde iki gün boyunca sürecek etkinlikte oyun serisinin geliştiricisi CD Projekt Red‘den de yetkili isimler röportajları ve özel duyuruları ile yer alacaklar. Online bir formatta düzenlenecek olan etkinlik Twitch ve YouTube üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Etkinlikte The Witcher dizisinin ikinci sezon fragmanı ile birlikte çıkış tarihinin açıklanması dışında Netflix‘in serinin öncesini anlatacak olan çalışması The Witcher: Blood Origin hakkında da yeni detaylar öğreneceğiz gibi görünüyor. Bunun dışında yeni bir The Witcher oyunu duyurulmayacağı CD Projekt Red tarafından açıklanmış olsa da The Witcher 3‘ün yeni nesil sürümleri hakkında detaylar öğrenme potansiyelimiz yüksek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir