Anasayfa > Listeler > World of Tanks En İyi Tanklar Listesi

World of Tanks En İyi Tanklar Listesi

World of Tanks en iyi tanklar listesiyle savaş alanlarındaki en güçlü zırhlı savaş makinelerini listeliyoruz. Detaylar haberimizde.

Ücretsiz oyun oyuncuları dev muharebe makineleriyle büyük haritalarda amansız mücadelelere davet ediyor. 200’den fazla tankı oyuncuların savaş envanterine sunan yapımda oynanış tarzınıza uygun en iyi aracı seçebilir, karşılaşmalarda olabildiğince fazla düşmanı etkisiz hale getirebilirsiniz.

World of Tanks Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Pekala oyundaki en güçlü zırhlı hangisidir? World of Tanks en güçlü tanklar listesinden size uygun en iyi modeli seçebilirsiniz.

World of Tanks En Güçlü Tank Hangisidir?

AMX M4-51

Oyundaki en özel tanklardan biri olan AMX M4-51, oldukça sağlam bir ön zırha sahip. Fransız model ağır tank oyundaki en sağlam zırhlılardan biri olarak öne çıkıyor.

O-Ni

en iyi tanklar

Japon zırhlısı inanılmaz agresif bir araç. Yüksek zırhla sağlam hasarı birleştiren tank, zırh kaybında bile diğer araçlarla kıyaslandığında sağlam kalabiliyor. O-Ni’nin %52.25 seviyesinde bir zafer oranı bulunuyor.

O-I

Zırh delici mermileriyle düşman oyunculara adeta kök söktüreceğiniz O-I, %51.90 zafer oranıyla öne çıkan tanklardan biri. Geniş gövdesi ve sağlam zırhı dolayısıyla biraz daha ağır olan aracı, özellikle deneyim kazanmış oyunculara önerebiliriz.

Maus

en iyi tanklar

Oyundaki en ilginç tanklardan biri olan Maus 190 ton ağırlığıyla öne çıkıyor. Zırhının büyük bir kısmını arka tarafta bulunduran Alman zırhlısı, oyundaki en yüksek vuruş oranına sahip araçlardan biri.

Oyuncuların geçtiğimiz süreçte büyük rağbet gösterdiği tank geliştirici ekip tarafından elden geçirildi. Eski haline kıyasla daha zayıf bir hale gelen Maus, yine de listedeki en sağlam makineler arasında yer alıyor.

Object 705

world of tanks en iyi tanklar

Sovyet ağır tankı oyundaki en güçlü araçlar arasında yer alıyor. Özellikle yan zırhlarıyla oldukça sağlam olan tank, yakın savaşları tercih eden oyuncular için iyi bir seçenek. Hızlı manevralar yapmanızı sağlayan Object 705, en atik ağır tanklardan biri.

WZ-111 5A

Her açıdan ortalamanın üstünde bir perforamsa sahip olan 5A, bir önceki modeli de birçok taraftan güncelliyor. Kısa sürede çok hasar çıkarabilen tank, ağır tank sınıfında olmasına rağmen birçok pozisyonda kolaylıkla yönetilebiliyor. Tankın zafer oranı ise %52.05 olarak belirtilmiş.

Yüzlerce amansız muharebe zırhlıları arasından en sağlam olanlarını bu yazıda listeledik. Sizin tercihiniz hangisi oldu?

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir