Anasayfa > Oyun Haberleri > WWE 2K Battlegrounds Duyuruldu! – Sınırlar Olmadan Güreş

WWE 2K Battlegrounds Duyuruldu! – Sınırlar Olmadan Güreş

2K Games, WWE 2K21’in iptalinin ardından piyasaya WWE 2K Battlegrounds adlı, gerçeklikten biraz daha uzak bir oyun süreceğini duyurdu.

WWE 2K21’in 2K20’deki başarısızlık ve teknik hatalar yüzünden piyasaya sürülmeyeceği açıklanmıştı. Bu gelişme, WWE 2K serisinin bekleyenlerini üzmüştü. Geleneksel güreş simülasyonu serisinin bir dahaki oyunun iptal olsa bile WWE 2K ekibinden yeni biri oyun geliyor: WWE 2K Battlegrounds.

WWE 2K Battlegrounds, her ne kadar WWE sporcularını ve güreşi içerecek olsa da gerçekçilikten biraz daha uzak, oyunsu olacak. Normal bir simülasyon oyunu kadar realist olmayan WWE 2K Battlegrounds’ı NBA 2K Playgrounds’a benzetebiliriz. NBA 2K Playgrounds oyunu da geleneksel NBA 2K serisinin gerçekçiliğinin aksine her şeyi yapabildiğimiz, alternatif bir basketbol oyunuydu. Gerçek hayatın limitleri olmadan güreşebileceğimiz, “Sınırlar Olmadan Güreş” mottosuyla piyasaya sürülecek olan oyun için yayınlanan ilk videoyu üst taraftan izleyebilirsiniz.

wwe 2k playgrounds

Oyun için henüz kesin bir çıkış tarihi açıklanmasa da 2020’nin sonbaharında geleceği söylendi. 2K Battlegrounds için bir fiyat bilgisine de sahip değiliz fakat WWE 2K serisiyle NBA 2K serisinin fiyatlarının hemen hemen aynı olduğunu göz önünde bulundurursak bu oyunun fiyatının da NBA 2K Playgrounds 2 gibi 200 TL civarlarında olacağını öngörebiliyoruz. Gelişmeler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Serinin Devamı WWE 2K21 Piyasaya Sürülmeyecek!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir