Anasayfa > Oyun Haberleri > WWE 2K22 Wrestlemania 37 Etkinliğinde Duyuruldu

WWE 2K22 Wrestlemania 37 Etkinliğinde Duyuruldu

WWE 2K22, WWE’nin önemli etkinliklerinden olan Wrestlemania’nın 37. etkinliğinde kısa bir video ile duyuruldu. Detaylar haberimizde.

WWE 2K Battlegrounds Duyuruldu!

Take Two Interactive şirketi altında çalışan Visual Concepts tarafından geliştirilen WWE 2K serisi için alınan radikal karar ile WWE 2K21 pas geçilmişti. WWE 2K20, çıkışında yaşadığı sonu gelmek bilmeyen bug ve glitchler yüzünden oyunculardan çok düşük puanlar almıştı. Oldukça başarısız bir çıkış yapan oyun, her ne kadar güncellemelerle durumunu toparlamaya çalışsa da iyi bir sonuç alınamamıştı.

Saber Interactive, 2021 yılı için WWE 2K Battlegrounds isimli arcade türünde bir WWE 2K oyunu geliştirdi ve böylece WWE 2K21 atlanmış oldu. 2K Battlegrounds ile seri simülasyondan animasyon-arcade tarzına evrilmiş olsa da bu sadece tek oyunluk bir değişimdi. Açıklamalara göre WWE 2K22 ile geri dönülecekti.

WWE’nin dünya çapında oldukça ünlü olan pay per view bazlı etkinliği Wrestlemania 37 sırasında WWE 2K22 duyurusu gerçekleştirildi. Oyun, 22 saniyelik kısa bir video ile duyuruldu. Videoda Rey Mysterio’yu oyun içinden alınan görüntüler ile detaylı olarak görüyoruz. Sonrasında Cesaro, iplerde görünüyor. Rey Mysterio, ünlü hareketi olan ”619” bitirici hareketini Cesaro’ya uyguluyor ve video sonlanıyor. Oyun hakkında yeni detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtiliyor.

Oyuncular, WWE 2K20’de yaşanan kötü deneyimi bu oyunda yaşamamak istiyor. Geliştiriciler de kullandıkları ”It hits different” sloganı ile oyunun diğerlerinden daha iyi olacağının sözünü veriyor.

Siz WWE 2K22’yi bekliyor musunuz? Seri hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel oyun haberleri için sitemizi takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir