Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass Eylül Ayını Kapatan Yeni Oyunlar! (17 Eylül – 24 Eylül)

Xbox Game Pass Eylül Ayını Kapatan Yeni Oyunlar! (17 Eylül – 24 Eylül)

 Xbox Game Pass Eylül Ayını kapatan 5 adet yeni oyun ile karşımızda. Micosoft’un Xbox markası için sunduğu abonelik sistemine dayanan oyun servis hizmeti Xbox Game Pass’te işte Eylül ayını kapatan yeni oyunlar!

Xbox Game Pass for PC Beta Sürecini Bitiriyor!

Microsoft’un oyun tarafındaki Xbox markasına ait yeni nesil konsolların çıkışına az bir süre kaldı. Xbox, yeni nesil konsollarının yanında abonelik sistemine dayanan oyun servisi hizmeti ile de ön plana çıkmayı başarmıştı. Xbox Game Pass adı verilen bu sistem sayesinde aylık belirli bir ücret ödeyip size sunulan yaklaşık 250-300 oyuna erişim imkanı sağlıyorsunuz. Xbox Game Pass’e dahil edilen EA Play ile oyun sayısı oldukça artmış durumda ve yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Ayrıca yeni sunulan xCloud servisi ile Türkiye’de şu anlık olmasa da Android işletim sistemli mobil cihazlarda uzaktan bulut sistemi ile bu kütüphanede yer alan uyumlu oyunlar oynanabiliyor. İşte Eylül ayını kapatacak yeni oyunlar!

xbox game pass eylül

Xbox Game Pass Eylül Ayını Kapatan Yeni Oyunlar!

  • Company of Heroes 2 (Windows) – 17 Eylül 2020
  • Halo 3: ODST (Windows, Mobil/Android) – 22 Eylül 2020
  • Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken (Xbox One, Mobil/Android) – 22 Eylül 2020
  • Warhammer: Vermintide 2 (Xbox One, Mobil/Android) – 24 Eylül 2020
  • Night in the Woods (Mobil/Android, Windows, Xbox One) – 24 Eylül 2020

Siz Eylül ayını kapatacak oyunları nasıl buldunuz? Xbox Game Pass sistemi hakkında neler düşünüyorsunuz? Bakalım yeni nesil ile birlikte sistem nasıl bir şekilde genişleyecek. Hep birlikte önümüzdeki aylarda göreceğiz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayarak  Xbox resmi haber sayfasına ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir