Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass for PC Beta Sürecini Bitiriyor

Xbox Game Pass for PC Beta Sürecini Bitiriyor

Xbox Game Pass for PC, Beta sürecini gelecek hafta arkasında bırakacak. Beta için belirlenen indirimli fiyat da zamlanarak iki katına çıkacak.

Microsoft’un oyun platformu Xbox Game Pass son yıllarda oldukça popülerleşti. Xbox Game Pass’ten sonra masaüstü oyuncular için Xbox Game Pass for PC hizmetini de yayına sokan teknoloji devi, bu hizmetini bir süredir betada devam ettiriyordu. Dün Xbox Game Pass’e EA oyunlarının da geleceğini açıklayan şirket, platformu zenginleştirmek için bir dizi hamle daha yapacağının sinyalini vermişti.

EA Play Xbox Game Pass’e Dahil Oluyor

Ancak Xbox Game Pass for Pc beta programı gelecek hafta bitiyor. Platformun üyelik ücreti ikiye katlanarak normale dönecek. Twitter üzerinden betaya katılan kullanıcılara teşekkür eden platform, 17 Eylül’den itibaren genel uygunluk programına geçeklerini duyurdu.

Peki,  fiyatlar nasıl olacak? Ülkemizdeki fiyatlar için henüz yapılmış resmi bir açıklama olmasa da bir tahminde bulunmak mümkün. Şu anda ilk defa üye olacaklara 5.90₺ gibi bir fiyattan deneme yapma şansı sunuluyor. Bu fiyatla katılanların sonraki aylarda 14,90₺ ödemesi gerekiyordu. Şimdi beta sona erdiği için bu fiyatın konsol üyeliğine yaklaşarak 29,90₺ lirası civarında olacağı söylenebilir.

Dün EA Play’i bünyesine katacağını duyuran Xbox için bu hamle şimdi çok daha anlaşılır bir hale geldi. EA Play’e Steam üzerinden aylık 30₺ fiyata ulaşılabiliyor. Bu fiyatın üstüne Xbox’ın sunduğu ayrıcalıklara da sahip olunabileceği düşünüldüğünde, Xbox üyeliği şu anda fiyat performans olarak makul bir noktada görünüyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir