Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass Mart 2021 Oyunları Açıklandı: NBA 2K21, FM2021 ve Dahası

Xbox Game Pass Mart 2021 Oyunları Açıklandı: NBA 2K21, FM2021 ve Dahası

Xbox Game Pass için mart oyunları açıklandı, NBA 2K21 sürprizi Madden ve Football Manager’ın yanında oyuncuları oldukça mutlu etti.

Xbox Game Pass, bu ay spor oyunlarıyla doluyor. NFL Madden 21’in servise geleceği zaten bilinen bir şeydi, fakat diğer spor oyunlarının da yanına gelmesi simülasyon hayranı olan Game Pass kullanıcılarını mutlu etti. Mart ayı oyunları kapsamında Xbox Game Pass’e Star Wars Squadrons, NHL 21, NBA 2K21, NFL Madden 21, Football Manager 21 oyunları ekleniyor. PC için Xbox Game Pass kullanıcıları servis aracılığıyla bu oyunlar arasından şimdilik sadece Football Manager 21 oynayabilecek.

xbox game pass mart 2021 oyunları

Xbox Game Pass Mart 2021 Oyunları

Xbox Game Pass servisi için Mart 2021 oyunları spor ve simülasyondan oluşan, birçok oyuncuyu memnun edecek türden oyunlar. Xbox tarafından yapılan resmî açıklamaya buradan ulaşabilir, servise eklenecek oyunlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

NBA 2K21 (Bulut, Konsol)

Herkesin bildiği popüler basketbol simülasyonu NBA 2K21, 4 Mart’ta Xbox Game Pass’e ekleniyor. Sadece konsol kullanıcılarının yararlanabileceği bu fırsat sayesinde 2K21 oynamak istiyorsanız Xbox Game Pass Ultimate veya konsol için Xbox Game Pass sahibi olmanız gerekiyor. Oyunun Game Pass’e eklenen versiyonu ise görünüşe göre Xbox Series X / S için optimize edilen versiyonu değil, standart versiyonu olacak.

Madden NFL 21 (Konsol)

Madden NFL 21, EA Play aracılığıyla Xbox Game Pass Ultimate sahiplerinin beğenisine sunuluyor. Oynanışa yeni oyunla birlikte birçok farklılık katan serinin son çıkan oyunu Madden NFL 21’in tadını Xbox Game Pass ile bugünden itibaren çıkarabilirsiniz.

Football Manager 21 (Bilgisayar)

Takımımızı her anlamıyla yönettiğimiz, her detayıyla oyuncuyu içine çeken menajerlik simülasyonu Football Manager 21, 4 Mart’ta Xbox Game Pass PC kullanıcıları için servise ekleniyor. Konsol oyuncusuysanız ve oyunu oynamak istiyorsanız hayal kırıklığına uğramanıza hiç gerek yok, oyunun Xbox versiyonu da Game Pass’e geliyor.

Football Manager 21 Xbox Edition (Konsol ve Bilgisayar)

Football Manager serisinin yıllar sonra ilk defa Xbox’ta çıkan oyunu FM21 Xbox Edition’ı da Game Pass ile deneyimleme şansınız bulunuyor. Oyun, 4 Mart’ta Xbox Game Pass’e ekleniyor.

Star Wars: Squadrons (Konsol)

Uzay gemilerinde savaştığımız, birçok oyuncunun övgüyle karşıladığı Star Wars: Squadrons, EA Play kapsamında Game Pass Ultimate oyuncularının envanterine ekleniyor. Oyunun servise ekleneceği gün tam olarak açıklanmadı, fakat Squadrons’un Game Pass’e mart ayında geleceğini biliyoruz.

NHL 21

EA’in buz hokeyi simülasyonu da bu nisan ayında Xbox Game Pass Ultimate için geliyor. Yanlış duymadınız, oyun nisan ayında Xbox Game Pass’e EA Play aracılığıyla eklenecek.

Xbox Game Pass’ten Ayrılan Oyunlar

Xbox Game Pass’e veda edecek oyunlar geçtiğimiz günlerde uygulamada görülmüştü, şimdi de ne zaman gidecekleri tam olarak doğrulandı. The Witcher 3, Bloodstained: Ritual of the Night, Kona, Alvastia Chronicles, ve Astrologaster oyunları 15 Mart’ta Xbox Game Pass’e veda ediyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir