Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Game Pass’in Yeni Logosu İlginç Bir Şekilde Tanıtıldı

Xbox Game Pass’in Yeni Logosu İlginç Bir Şekilde Tanıtıldı

Microsoft’un birçok farklı oyun içeren aylık oyun abonelik servisi Xbox Game Pass’in yeni logosu, oyuncuları güldüren bir tanıtımla karşımızda.

Xbox Game Pass, oyun çeşitliliği ve her ay eklenen yeni oyunlarıyla birlikte ucuz fiyatının cazibesiyle oyuncuları kendine çeken bir aylık abonelik servisi. Servis sayesinde ilki beş lira, ardından on beş lira olan aylık ödemeler sayesinde birçok büyük oyuna bir ay boyunca erişim sağlayabiliyorsunuz. Bu sebeple oyuncular da bu cazip servisi oldukça kullanışlı buluyor.

Sosyal medya hesaplarında da oyuncularla olan samimiyetiyle dikkatleri üzerine çeken Xbox Game Pass, bunun doğruluğunu yeni logosunu tanıtırken bir kez daha kanıtladı. Daha kompakt ve ufak bir logo kullanmaya başlayan abonelik servisi, logo değişikliğini işte böyle duyurdu. Xbox Game Pass’in yeni logosu tanıtılırken amatör bir tasarımın üzerinde sempatik, çocuksu ve komik görülen Comic Sans MS yazı tipinin kullanılması oyuncuların beğenisini topladı.

Yeni logonun etrafında “Daha az yer kaplıyor”, “Üst üste versiyonu da var”, “Dövme yaptırınca daha ucuza gelir” gibi bilerek amatör şekilde hazırlanmış fakat oyuncuların sempatisini toplayan birçok ibare bulunmakta. Xbox Game Pass’in bu samimiyet stratejisi şu ana kadar oyuncular arasında ters tepmemiş durumda.

Microsoft’un sevilen abonelik servisi hakkında detaylı inceleme yaptığımız yazımıza aşağıdan ulaşarak Xbox Game Pass ile ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Xbox Game Pass Nedir, Nasıl Çalışır?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir