Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Live Gold Servisine Yakın Zamanda Zam Gelebilir

Xbox Live Gold Servisine Yakın Zamanda Zam Gelebilir

Microsoft’un Xbox kullanıcıları için sunduğu Xbox Live Gold, iddialara göre yakın zamanda bir zam ile karşımıza çıkabilir.

Xbox oyuncularına çevrimiçi oyun oynama imkânı sunan, her ay iki oyunu bedava olarak oynama fırsatı veren, Microsoft Store’da birçok indirimden yararlanmak için olanak sağlayan Xbox Live Gold’a olan talep, yeni nesil Xbox konsollarıyla birlikte artmış gibi görünüyor. Normalde kırk dolara satılan altı aylık Xbox Live Gold kodunun birçok perakende oyun mağazasına 60 dolarlık fiyat etiketiyle gönderildiği iddia ediliyor. On iki aylık abonelik satmayı bırakan Microsoft, bu zammı gerçekleştirirse on iki aylık aboneliklerin fiyatını geçtiğimiz yıla göre ikiye katlamış olacak.

Xbox Game Pass Nedir?

Xbox Live Gold İçin Zam İddiaları

Microsoft’tan henüz resmî bir açıklama gelmedi fakat çeşitli mağazalarda çalıştıklarını iddia eden kişiler altı aylık Xbox Live Gold aboneliğinin 60 dolarlık fiyat etiketiyle mağazalara geldiğini söyledi. Bu fotoğrafların farklı kişilerden gelmesi de Xbox Live Gold servisine zam gelme iddiasını kuvvetlendiriyor.

xbox live gold zam

Bu fiyat hareketinin arkasında bulunan bir diğer sebep de uzun süreli Xbox Live Gold aboneliği satın alıp bunu Xbox Game Pass Ultimate’e dönüştüren oyuncular alabilir. Kodlarla veya Microsoft üzerinden toplamda 2-3 yıllık Xbox Live Gold aboneliği alınmasının ardından Xbox Game Pass Ultimate satın alınınca bütün abonelik XGP Ultimate’e dönüşüyor. Böylece Xbox Game Pass Ultimate servisi normalin yaklaşık yarısı fiyatına alınabiliyor. Yakın zamanda uzun süreli Game Pass alma planınız varsa elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir