Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Özel Hideo Kojima Oyununa Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı!

Xbox Özel Hideo Kojima Oyununa Karşı İmza Kampanyası Başlatıldı!

Henüz ortada hiçbir resmi açıklama olmamasına karşın bazı oyuncular Xbox özel Hideo Kojima oyunu için bir hayli mutsuz görünüyorlar. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının en sevilen ve her işi merakla takip edilen oyun geliştiricilerinin başında hiç şüphesiz Hideo Kojima var. Oyun dünyasına kazandırdığı sayısız unutulmaz ve yenilikçi yapım ile hatırlanan Hideo Kojima aynı zamanda Konami ile gerçekleşen olaylı ayrılığı ile de oyun dünyasını uzun süre meşgul etmişti. Bu ayrılığın ardından kendi stüdyosunda oyun geliştirmeye devam eden Kojima iddialara göre Xbox‘a özel olacak bir oyun da geliştirmekte. Ancak görünüşe göre bu bazı oyuncuları ziyadesiyle mutsuz etmiş vaziyette. Bir sonraki oyunu için henüz resmi bir duyuru bile yapılamamasına, hatta oyunun konsepti bile belli olmamasına karşın söylentiler bile bir kısım oyuncuyu aksiyon almaya itmiş durumda.

Xbox özel Hideo Kojima

Hideo Kojima Xbox ile Niyet Mektubu İmzaladı

Bir grup oyuncu tarafından Change.org adresinde başlatılan online imza kampanyası ile Kojima‘nın olası Xbox özel oyunu protesto ediliyor. Şimdiden 370 kişiden fazlasının desteğini kazanmış olan kampanyanın yorumlarında da kızgın oyuncuları görmek mümkün. Oyuncular genel olarak Kojima‘nın tek bir platform için oyun çıkartmasını ihanet olarak görürken yeni oyundan mahrum kalmak istemediklerini belirtiyorlar. Elbette ki imzacılar arasında konuyu yalnızca eğlence amacıyla takip eden bazı oyuncular da yok değil. Aynı zamanda hedefi dünya genelinde 500 imzacıya ulaşmak olan bu kampanyanın böyle bir durum olması halinde Kojima‘yı durduramayacağı da neredeyse kesin gibi. Yine de bir grup kızgın oyuncu henüz resmi bir duyuru olmamasına karşın Xbox özel Hideo Kojima oyununa tepki ile yaklaşıyorlar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir