Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Series X Fiyatına 1000 TL’lik İndirim!

Xbox Series X Fiyatına 1000 TL’lik İndirim!

Ülkemize 9,300 TL’den giren Xbox Series X ile ilgili yeni bir gelişme mevcut. Konsolun fiyatı yapılan bir güncellemeyle 8,299 TL’ye çekildi. Sony’nin yaptığı indirimli fiyatlandırmadan sonra Xbox da harekete geçmiş görünüyor.

xbox series x

Normal şartlarda 7,499 TL olması beklenen Xbox Series X, gümrük vergisinin yıl sonuna kadar uzatılmasının ardından 9,299 TL ile satışa çıkmıştı. Pek çok insan bu fiyatı yüksek bulmuş, Xbox’a da bolca eleştiri yapmıştı. Ardından Sony’nin PlayStation 5’i Xbox Series X’den 1000 TL daha ucuz fiyatla satışa çıkarmasından sonra Xbox cephesi iyice darbe almış ve zayıflamıştı.

Cyberpunk 2077 Yüz Animasyonlarına Yapay Zeka Desteği

Ama geçen nesildeki arka planda kalmışlığını bu nesilde de yaşamak istemeyen Xbox, bu yarışı sürdürmeye kararlı gözüküyor. Yapılan fiyat güncellemesiyle Xbox Series X’in satış fiyatı 9,299’den 8,299’e çekildi. Xbox Series S’in fiyatındaysa bir değişiklik yapılmadı. Yapılan bu fiyat değişikliğinden sonra Xbox Series X ve Play Station 5 fiyatları eşitlenmiş oldu. Fiyatların ileride nasıl değişiklik göstereceği şu anlık belirsiz. Fakat kesin olarak söyleyebiliriz ki büyük firamalar arasındaki bu rekabet, biz tüketicilerin işini kolaylaştırmakta. Umarız bu rekabet devam eder ve konsol fiyatları daha da düşer.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir