Anasayfa > Oyun Haberleri > Xbox Series X Mini Buzdolabı Yakında Satışa Sunulabilir

Xbox Series X Mini Buzdolabı Yakında Satışa Sunulabilir

Oyuncuların dalga geçmesinin ardından çekiliş için mini buzdolabı halinde üretilen Xbox Series X, bu sefer buzdolabı formuyla satışa sunulabilir.

Xbox’ın yeni nesil konsolunun ilk çıktığı zamanlarda birçok kişi konsolun büyüklüğünden dem vurmuş, cihazı bir buzdolabına benzetmişti. Bununla ilgili birçok çeşitli meme üretilmiş, oyuncular yeni nesil konsolla iyice eğlenmişti. Pazarlama için ideal bir nokta yakalayan Xbox, şakayı gerçeğe dönüştürerek gerçekten de bir Xbox Series X buzdolabı üretmesinin ardından bu buzdolabını çekilişle vermişti. Şimdi ise Xbox Series X şeklinde üretilen mini buzdolaplarının satışı başlayacak gibi gözüküyor.

Xbox Series X Buzdolabı Satışa Sunulabilir

Twitter’ın markalar arasında yaptığı anket yarışmasında finale kalan Xbox ve Skittles, reklamlarını yapmak için her yolu deniyor. Amerika’da popüler bir şeker markası olan Skittles kazanması durumunda yeşil limonlu Skittles’ı tekrar piyasaya süreceğini vadetti. Kıyasıya devam eden ankette geriye düşmek istemeyen Xbox’ın pazarlama yetkilisi Aaron Greenberg, paylaştığı tweet ile Xbox’ın kazanması durumunda Series X buzdolaplarının piyasaya sürüleceğini açıkladı. Oyuncular, Xbox’ın safında anketi kazanmayı hedefliyor.

Anketi yaklaşık bir gündür az bir farkla da olsa önde götüren Xbox, bu vaatle birlikte çok büyük ihtimalle kazanacak gibi gözüküyor. An itibariyle anketin bitmesine iki saat kalmış durumda, ve Xbox Series X buzdolaplarının satışının başlamasına hiç olmadığımız kadar yakın gözüküyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir