Anasayfa > Oyun Haberleri > XCOM Legends Erken Erişime Açıldı

XCOM Legends Erken Erişime Açıldı

XCOM Legends isimli XCOM oyunu, mobil platformlar için erken erişime açıldı.

Daha önce duyurusu yapılmamış olan XCOM Legends isimli oyun, mobil platformlarda erken erişime açıldı. Play Store’da gözüktüğü üzere oyunun geliştiriciliği ise Iridium Starfish isimli bir stüdyoya ait. Kaliforniya merkezli olan Starfish, Take-Two Interactive’e bağlı olarak çalışıyor. Take-Two ayrıca XCOM oyunlarının dağıtıcılığını üstlenen 2K’i de bünyesinde barındırıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=GjwOAK53oaY&t=412s

XCOM Legends sıra tabanlı bir rol yapma oyunu olarak ön plana çıkıyor. Dalgalar halinde gelen düşmanlarla savaştığınız oyunun çok oyunculu modu da bulunmakta. Bu çok oyunculu savaşlarda ilerlemek ve farklı türde modlar açmak için de ayrıca oyunun tek kişilik modunda ilerlemeniz gerekiyor. Oyunda yeni karakterler bulabiliyor ve bunları PvP modunda rakiplerinize karşı kullanabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra oyunda günlük olarak yapabileceğiniz mücadeleler ve karakterlere özel yapabileceğiniz görevler de bulunmakta.
Legends şimdilik belli başlı bölgelerde oynanabiliyor. Oyunun oynanabildiği bölgeler arasındaysa Türkiye şimdilik gözükmüyor. Her ne kadar oyunu Türkiye’den oynamak şimdilik mümkün olmasa da, tam sürümle beraber oyunun oynanabildiği bölge sayısıda artacaktır. Ayrıca oyun henüz erken erişimde olduğu için oyun esnasında kimi problemlerle ve performans sorunlarıyla karşılaşmanız da bir hayli olası. Şu anda Google Play’de erken erişimde olan oyunun ne zaman tam sürüme geçeceği veya dünya çapında çıkış yapacağı ise henüz belirsiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir