Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Aksiyon Macera Oyunu Trifox 2022 İçin Duyuruldu

Yeni Aksiyon Macera Oyunu Trifox 2022 İçin Duyuruldu

Eski 3 boyutlu platformer oyunlarından esinlenilmiş yeni aksiyon macera oyunu TriFox, 2022 için tüm platformlar için duyuruldu.

Yayıncı Big Sugar ve geliştirici Glowfish Interactive tarafından geliştirilen TriFox, eski oyunlardan, özellikle Nintendo oyunlarından bir hayli esinlenmiş olan yeni bir aksiyon macera oyunu. Tüm platformlar için çıkış yapacağı duyurulan TriFox, fragmanındaki “Twin Stick Adventure” yani çift analog macerası lafından da anlaşılacağı üzere GamePad ile oynanması önerilen bir oyun.

Horizon: Forbidden West, Son Geliştirme Aşamasına Giriyor

Oyunu mühendis, büyücü ve savaşçı olmak üzere 3 farklı klasmana sahip olabileceğiniz bir tilki olarak oynuyorsunuz. Her sınıfın kendine özel silahları ve yetenekleri var, hatta şu anda bilindiği kadarıyla karakterlerin oyunda yaklaşık 30 farklı yeteneği var. Bunun üstüne anlaşıldığı kadarıyla 2 sınıfı birleştirmenizi sağlayan bir oyun modu da bulunuyor. Örneğin bir büyücü ve mühendis sınıfını birleştirerek büyü yapan bir taret, ya da savaşçı ve büyücü sınıflarını birleştirerek baltanızı savurduğunuz yerlerde çeşitli büyüler yapmanızı sağlayacak birçok olanak sunuluyor.

TriFox

İlk defa 2019’da fragmanını gördüğümüz bir oyun olan TriFox ilk bakışta çok da ilgi çekici gözükmeyen standart bir 3 boyutlu platform macerası gibi gözükse de yeni gelen fragmanı ile birlikte oyunun çok daha geliştiğini ve birçok farklı elementler eklendiğini görüyoruz. İlgi çekici boss fightlar ve boss fight seviyeleri, birleşen sınıfların nasıl çeşitli ve eğlenceli yollarla kullanılabileceği gibi yeni ve hoş mekanikler görüyoruz.

Oyunun şimdilik herhangi bir eşli oynama modu gözükmese de bu tarz oyunlar tıpkı diğer 3 boyutlu platform maceraları gibi Co-Op oynanış için çok uygun, gelecek zamanlarda bunun hakkında da haberler alabiliriz. Üstelik oyun size hitap ettiyse ve denemek isterseniz bu da mümkün, Steam üzerinden oyunun küçük bir demosunu indirebilir ve bedavaya oynayabilirsiniz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir