Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Aksiyon Platform Oyunu Recompile Ağustos’ta Çıkıyor

Yeni Aksiyon Platform Oyunu Recompile Ağustos’ta Çıkıyor

Bir bilgisayarın içinde mahsur kalmış olan bilinçli bir yazılım parçası olarak oynadığımız Recompile, Ağustos 2021’de çıkıyor.

Geliştirici Phigames ve Dear Villagers ortaklığıyla yapılan Recompile, 3 boyutlu yeni bir platform macera oyunu. Bilincini kazanmış ve insani bir silueti olan bir yazılım parçası olarak oynadığınız bu oyunun diğer bağımsız oyunlar gibi ilk göze çarpan özelliği ise sanat stili. Neon renk paleti ve içinde bulunduğumuz dünyanın Tron’dan esinlenilmiş elementleri birleştirdiklerinde şık bir görüntü oluşmuş.

Metro Exodus Yeni Nesil Konsollar İçin Yayınlandı

Oyunun mekanikleri ise gayet ilgi çekici gözüküyor. Düşmanlarınızla savaşabileceğiniz bir silahınız olsa bile, bir yazılım dünyasında olduğunuz için onları hackleyebiliyor, ve birbirleriyle savaşmalarını sağlayabiliyorsunuz. Hareket yetenekleri akıcı ve oyunun platform doğasına yakışan bir şekilde yapılmış.

Recompile

Oyunun yönetmeni Phi Dinh geçtiğimiz günlerde yer alan GameSpot tarafından düzenlenen Play for All 2021 etkinliğinde uğrayarak oyunun müziklerinin No Man’s Sky müzikleri için çalışmış 65daysofstatic ile birlikte yapıldığını da açıkladı.

Oyunun PC, Xbox Seris X/S ve PS5 için çıkacak, yani geçmiş nesil konsollar için şimdilik bir plan gözükmüyor. Oyunun grafiklerinin ne kadar şık göründüğünü ve bazı bölümlerin ne kadar fazla efekt içerdiğini göz önüne aldığımızda mantıklı bir seçim gibi gözüküyor. Oyunun birden fazla sonunun olduğunu ve bu sonların hikayede aslında birden fazla lineer yolun olmasından çok, karakterimizin dünya ile olan etkileşimlerinden etkileneceği de söylenen Recompile gerçekten de kaliteli gözüküyor. Oyunun fragmanının izlemek isterseniz aşağıdaki videoya tıklayabilirsiniz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir