Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Apex Legends Karakteri Pariah Özellikleri Sızdırıldı

Yeni Apex Legends Karakteri Pariah Özellikleri Sızdırıldı

Apex Legends Pariah özellikleri sızdırıldı. Apex Legends’ın buhar temalı olması beklenen son karakteri Twitter üzerinden deşifre edildi.

Oyunlarla ilgili ne olacağını oyun çıkınca gördüğümüz günler uzun zaman önce tarihe karıştı. Artık geliştiriciler oyunlarla ilgili daha fazla detay vermek zorunda kalıyor. Onlar vermezse de sistemlerini tarayan bilgi madencileri merak ettikleri detayları arayıp buluyor. Bu durumun son örneğine maruz kalan oyun da Apex Legends oldu. Oyunun yeni karakteri Pariah’ın özellikleri, Twitter kullanıcısı Biast12 tarafından sızdırıldı. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa, Apex Legends oyuncularını oldukça etkileyici bir karakter bekliyor.

En Popüler Apex Legends Karakterleri Açıklandı

Biast12’nin paylaştığı görsellere göre, karakterin ultimate yeteneği oldukça etkileyici. Pariah bir SDM cihazı aktive ederek tüm yönlere buhar basacak ancak kendisi hareket edemeyecek. Bu buhar cana doğrudan hasar vuracak. Bu güçlü ultimate sızıntı tweetinin altında oldukça etkileyici bulundu. Ancak konuyla ilgili yorum yapan kullanıcılar en çok karakterin pasif yeteneği üzerine konuştu.

Eğer sızdırılan bilgi doğruysa Pariah karakteri düşman karakterlerinin health barlarını görebilecek. Düşmanın ne kadar canı olduğu bilgisine pasif yetenekle sahip olan bir karakteri oldukça OP ve ileriki zamanlarda pasifi nerflenecek bir profil çiziyor. Pasif yetenek ayrıca, ultimate yetenekte yayılan buhara karşı da tamamen dirençli.

Pariah’ın sızdırılan yetenekleri arasında bulunan diğer özellik ise “Sonar Grenade”. Bu el bombası atıldıktan sonra 15 saniye boyunca etkisi altında olan yerdeki düşmanları gösterecek.  Sızıntının ne kadar doğru olduğunu ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir