Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Assassin’s Creed Oyunu Hakkında Önemli Detaylar Sızdırıldı

Yeni Assassin’s Creed Oyunu Hakkında Önemli Detaylar Sızdırıldı

Assassin’s Creed serisinin Valhalla’dan beri süren sessizliği kayda değer değişiklerle birlikte sona erecek gibi görünüyor. Oyun medyasının güvenilir kalemlerinden, yeni Assassin’s Creed oyununa dair önemli iddialar geldi.

Söz konusu güçlü sızıntılara göre, yeni AC oyunun hikayesi 9. yüzyılın Bağdat’ında geçecek. Oyunda ana karakterimiz Basim’in macerasına konuk olacağız.

Seri Köklerine Dönüyor

Assassin’s Creed serisinin son oyunlarındaki ağır RPG ögelerine şimdilik veda edeceğiz. Antik Mısır’ı konu alan Origin projesinden beri AC markası çehresini çok radikal bir biçimde değiştirmişti. İddialara göre, seri eski günlerine dönecek gibi görünüyor. Combat ögelerinin tamamiyle değişmesinin yanı sıra hikayenin anlatış biçiminde de bazı değişiklikler olabilir.

Sızıntılar arasında Türk oyuncular açısından en heyecan vericisi ise yeni Assassin’s Creed oyunu için İstanbul’da geçen bir DLC geliştirildiği iddiası. Seri daha önce Ezio üçlemesinin son oyunu olan Revolution ile Yavuz Sultan Selim dönemi İstanbul’unu konu edinmişti.

Seriyi köklere döndürecek oyunun isminin ise Assassin’s Creed Mirage olacağı öngörülüyor.

yeni-assassins-creed-oyunu-hakkinda-onemli-detaylar-sizidirldi

Sızıntılar arasında ilk oyunun için bir remake projesi üzerine çalışıldığı da var. AC macerasının ilk göz ağrısı, Altair’li Assassin’s Creed oyununun remake’i 2023 içerisinde çıkış yapabilir.

Yeni Assassin’s Creed Oyunu Ne Zaman Çıkış Yapacak

Yeni Assassin’s Creed oyunun 2023 baharında çıkış yapacağı da söylentiler arasında. Şimdi gözler 10 Eylül’de gerçekleştirilecek Ubisoft Forward 2022 etkinliğine çevrilmiş durumda.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir