Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Bir Witcher Oyunu Geleceği Kesinleşti!

Yeni Bir Witcher Oyunu Geleceği Kesinleşti!

Hayranların merakla beklediği yeni bir Witcher oyunu için CD Project Red cephesinden heyecanlandıran açıklamalar var! Detaylar haberimizde.

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Witcher serisinin yeni bir oyun ile dönüş yapması oyuncular tarafından dört gözle bekleniyordu. Oyunun yapımcı firması olan CD Project Red‘in başkanı Adam Kiciński tarafından yapılan bir açıklama başta serinin hayranları olmak üzere oyuncuları heyecanlandırdı. Eurogamer Polonya ile yaptığı bir söyleşi esnasında Adam Kiciński 17 Eylül 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirmesi beklenen Cyberpunk 2077 sonrasında yeni Witcher oyunu hakkında çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Witcher Oyunu

Yeni bir Witcher oyunu haberi ile bizleri heyecanlandıran Adam Kiciński konu hakkında ise detaylı açıklamalarda bulunmadı. Oyunun henüz çok erken safhalarda olduğunu tahmin etmek ise zor değil. Serinin yeni oyununun Witcher evreninden yepyeni bir hikaye mi anlatacağı yoksa serinin diğer oyunlarından da tanıdığımız Geralt of Rivia‘nın hikayesini mi devam ettireceği şu an için sosyal medyada ve hayran forumlarında en çok konuşulan konulardan bir tanesi.

Kitap serisinden uyarlanan bir yapım olan Witcher oyun serisi arkasındaki güçlü hikaye ve geniş evren ile farklı karakterlerin hikayelerine odaklanılması için de oldukça müsait bir zemin sunuyor. Elbette ki kitap serisinin de ana karakteri olan Geralt of Rivia ile oyuncuların ayrı bir bağı olsa da CD Project Red radikal bir karar ile seriyi bambaşka bir noktaya da götürebilir. Cyberpunk 2077‘nin çıkışının ardından yeni oyununa dair de daha çok detay öğreneceğiz gibi görünüyor.

Dev Witcher Testi İle Bilginizi Ölçüyoruz!

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir