Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher İkinci Sezon Yolda!

The Witcher İkinci Sezon Yolda!

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin kalemi aldığı fantastik romandan uyarlama Netflix dizisi The Witcher, ikinci sezon çekimleri başladı. Kısa sürede oldukça büyük, geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizinin ikinci sezon çekimleri tüm hızıyla 22 Şubat tarihinde başladı, oyuncular ve çekim ekibi kolları sıvadı!

The Witcher ilk sezonu bazı kimseler tarafından -özellikle cast seçimleri konusunda- topa tutulmuş ama genel olarak sevilmişti. Diziyi en çok eleştirenlerin ise Witcher evrenine kitaplardan ve video oyunlarından hakim olan kesim desek yalan olmaz. Bunların dışında; gerek aksiyon sahneleri, gerek oyunculuklar ki özellikle Henry Cavill üstadımızın sergilediği oyunculuk takdire şayandı. Burada değinmediğimiz diğer pek çok husus çerçevesinde dizi olumlu eleştiriler almıştı.

The Witcher İkinci Sezon Yolda!

Yeni Oyuncular

Dizinin ikinci sezonunun geleceği müjdesini vermişken bir kadroya dahil olacak olan oyunculara da değinmeden geçmeyelim; pek çoğumuzun Peaky Blinders dizisinden aşina olduğumuz Paul Bullion, ikinci sezonda epey önemli bir role sahip olacağı düşünülen Thue Ersted Rasmussen, Game of Thrones‘deki Tormund karakteriyle akıllarımıza kazınan Kristofer Hivju, gibi oyuncular dizinin ikinci sezonunda bizlerle olacaklar.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir