Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Call of Duty Oyunundan Sızan Görüntüler Var!

Yeni Call of Duty Oyunundan Sızan Görüntüler Var!

Adının Call of Duty Black Ops: Cold War olacağı iddia edilen serinin yeni oyunundan sızdığı iddia edilen oynanış videosu, Call of Duty hayranlarının gündemine oturdu.

2020 yılının içerisinde oyuncuların karşısına yeni bir Call of Duty oyunu ile çıkması beklenen Activision’ın çıkaracağı oyundan olduğu iddia edilen görüntüler yayımlandı. Adının Call of Duty Black Ops: Cold War olması beklenen oyundan sızan görüntülerin gerçek olma ihtimali de çok yüksek. Bunun sebebi ise bu videonun daha önce bir YouTube kanalına yüklenmesinin ardından Activision tarafından telifle kaldırılması. TheGamingRevolutions adlı kanaldan kaldırılan videonun telif açıklamasında ise Call of Duty 2020 ibaresi bulunuyor.

Yeni oyundan olduğu iddia edilen görüntüleri aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sızıntılar kesinlik kazanmasa da Activision cephesinden gelen telif hakkı isteği, iddiayı önemli bir oranda güçlendirmekte. Yeni Call of Duty oyununun 2020’nin bitişine kadar duyurulması bekleniyor. Soğuk savaş dönemini anlatacağı iddia edilen oyunun orijinal Black Ops’tan tarihsel açıdan daha gerçekçi olacağı iddia ediliyor.

Call of Duty 2020’nin Adı Sızdırıldı!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir