Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni CS:GO Operasyonu “Kırık Diş” Duyuruldu!

Yeni CS:GO Operasyonu “Kırık Diş” Duyuruldu!

Uzun zamandır beklenen yeni CS:GO operasyonu Kırık Diş, yepyeni haritalarla, silah görünümleriyle, özelliklerle duyuruldu.

Counter-Strike: Global Offensive oyuncuları, Parçalanmış Ağ Operasyonu’ndan bu yana yeni bir operasyona hasret kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir sızıntı, CS:GO’ya gelecek olan yeni bir büyük güncellemenin sinyallerini vermişti ve bu sinyaller doğru çıktı. Kırık Diş Operasyonu, Valve tarafından resmî olarak duyuruldu.

Kırık Diş Operasyonu

CS:GO Rolleri Nelerdir, Gelin Öğrenelim

Operasyon kapsamında CS:GO’ya operasyon biletiyle kullanılabilecek birçok özellik eklendi. Aynı zamanda bilet almanıza gerek kalmadan zevkini çıkarabileceğiniz yenilikler de bulunuyor. Kırık Diş Operasyon Bileti’ni Steam Topluluk Pazarı’ndan 127 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz. Operasyonun 2021 yılının ilk ayına kadar sürmesi bekleniyor.

Operasyon Bileti ile Yapılabilecekler

Broken Fang Premier maçları sayesinde operasyon biletini satın alanlar kendi aralarında harita yasaklamaları ve seçimleri yapılabilecek olan dereceli maçlar oynayabilecek.

Operasyon Bileti kapsamında kazanma oranımızı, en iyi kullandığımız silahları, haritalarda etkili performans gösterdiğimiz noktaları bizlere sunacak olan detaylı bir istatistik sayfası da bulunacak.

csgo-kirikdis-stats

Operasyon boyunca birçok farklı oyun modunda verilen görevleri tamamlayıp yıldız kazanarak Kırık Diş Operasyon Rozeti’nizi geliştirebilecek, ona seviye atlatarak CS:GO vitrininizde sergileyebileceksiniz. Bu yıldızlarla aynı zamanda yepyeni oyuncu görünümlerine de sahip olabilirsiniz.

Operasyon Bileti Olmadan Yapılabilecekler

Oyuna yeni eklenen “Retake” adlı oyun modunda bombası kurulmuş olan bir alanda ya T olarak bombayı savunuyoruz ya da CT olarak alanı geri almaya çalışıyoruz. Hızlı süren bu oyun modunda her turun başında bizlere sunulan bir eşya setini seçiyoruz, sekiz tur galip gelen takım oyunu kazanıyor.

Operasyon kapsamında CS:GO’ya bir tanesi rekabetçi havuzunda bulunan birçok harita eklendi. Rekabetçi havuzunda bulunan Ancient haritasının yanı sıra farklı oyun modlarında zevkini çıkarabileceğimiz Engage, Apollo, Guard gibi haritalar da mevcut.

Oyuna eklenen bir yeni özellik de oyuncuların fare tekerleğiyle birbirileriyle iletişim kurmasını sağlıyor. Tamamen özelleştirebileceğiniz mesajları kullanarak takım arkadaşlarınızla oyun içinde pratik bir biçimde iletişime geçebiliyorsunuz.

csgo-kirikdis-wheel

Kırık Diş Operasyonu Kasası, Kontrol Koleksiyonu, operasyon graffitileri de oyuna yeni eklenen içeriklerin sadece birkaçı.

Buraya tıklayarak operasyon hakkındaki bütün detaylara ulaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. bileti aldığımda hesabım prime olacak mı? level 6’yım oyuna yeni başladım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir