Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Dying 2 Know Etkinliği İçin Tarih Belli Oldu

Yeni Dying 2 Know Etkinliği İçin Tarih Belli Oldu

Merakla beklenen Dying Light 2 hakkında yeni detaylar edinebileceğimiz yeni Dying 2 Know için Techland bir tarih paylaştı. Detaylar haberimizde.

Techland tarafından geliştirilen ve 2015 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Dying Light bizlere o güne dek eşine az rastladığımız bir deneyim sunuyordu. Bizleri zombilerle dolu Harran’ın hayali bir versiyonuna davet eden yapım çıkış yaptığı dönemde akıcı oynanış ve parkur mekanikleri ile özellikle övgü toplamıştı. İlk oyunun başarılı satış grafiği sonrasında bir devam oyunu biçin kolları sıvayan Techland ekibi Dying Light 2‘yi duyurmuştu. Uzunca bir süre haber alamadığımız ve geliştirme sürecinin iyi gitmediği gibi dedikoduların ardından ise geliştiriciler ilk Dying 2 Know etkinliği ile karşımıza çıkmışlardı.

Salgın Temalı Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Oyun

Oyunun geliştiricilerinden merak edilen pek çok detayın cevabını öğrendiğimiz bu yapım oyuncuların devam oyununa karşı olan ümitlerini bir kez daha yeşertmeyi başarmıştı. Ancak aklımızdaki soru işaretlerinin tamamı da silinmiş değil. Bunun farkında olan geliştiriciler yeni Dying 2 Know etkinliği için tarih verdiler. Açıklamalara göre yeni etkinlik 1 Temmuz tarihinde düzenlenecek ve yine oyuna dair merak edilenler yanıt bulacak. Herhangi bir erteleme ile karşılaşılmadığı halde bu yılın sonunda, 7 Aralık tarihinde çıkışını gerçekleştirmesi planlanan yapım hakkında bu etkinlikte oyuna eklenen yeni mekanikler, şehir yapısı, oyun hikayesi ve dünyasındaki değişimler hakkında detaylı bilgiler edineceğiz. Aynı zamanda merakla beklenen yapımdan yeni oynanış görüntüleri görmemiz de olası görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir