Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Şampiyon Samira Hasar Veren Bir Alay Skilline Sahip

Yeni Şampiyon Samira Hasar Veren Bir Alay Skilline Sahip

Yakın zamanda tanıtım videosu çıkan ve yetenekleri Devil May Cry tarzında, stil puanı üzerinden üzerinden çalışan Samira yetenek kitini daha önceden paylaşmıştık. Bu yeteneklerin yanında lafı pek geçmemiş gizli bir yeteneği daha var. Alay hareketi.

Samira’nın Yetenek Kitine Buradan Ulaşabilirsiniz

LoL oynayan herkes Ctrl aksiyonlarına aşinadır. Lane üzerinde minyon beklerken sıkıldığınızda, arkadaşınızla eğlenmek istediğinizde ya da sadece rakibi kışkırtmak istediğinizde bu aksiyonları sık sık kullanırsınız. Oyun açısından zararsız, mental açıdan bazen delirtecek bir özelliktir. Fakat Samira bu olayı ilerletip alay hareketini oynayışına da taşıyor.

Hareket başta basit gözüküyor, Samira kendini yere sabitleyip dalga geçerek bir altın fırlatıyor. Fakat bu altını fırlatmak için cebinizden bir altın harcıyorsunuz ve altının isabet ettiği rakip bir altın kazanıyor, üstüne üstlük 1 hasar alıyor. Ayrıca bu hareket hasar veren bir yetenek olarak sayıldığı için Samira’nın stil pasifine katkıda bulunuyor.

Samira

League of Legends Oyun Analisti Riot Blizz bu hareketin Smash Bros. oyunlarından Luigi‘nin alay hareketinden yola çıkılarak yapıldığını paylaştı. Ayrıca Riot Blizz‘in paylaştığı bu videoya göre bu hareketi ölen düşmanlara da yapmak mümkün. Alay hareketinizi ölen düşmana doğru kullandığınızda normalde sizin ayarlamanız gereken atış otomatik olarak düşmanınızın ölüsüne kitleniyor ve karşı taraf hala 1 altınını alıyor.

https://twitter.com/Blizz_lol/status/1300836770343342080?s=20

Pasifinden sonra alayıyla da oyuna farklı bir hava katacak olan Samira‘yı 10.19 yamasında görmemiz mümkün olacak. Bu süre içerisinde bugün gelecek olan Hepimiz Birimiz İçin modunu ve yeni Zihin Harekatı etkinliğini kaçırmayın!

 

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir