Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Nesil Xbox Kontrolcüsüne Yakın Bakış

Yeni Nesil Xbox Kontrolcüsüne Yakın Bakış

Xbox Series X ve S’in 10 Kasım’da çıkacağı açıklanmışken yeni nesil Xbox kontrolcüsünü detaylı olarak görme şansı yakaladık.

Xbox, yeni jenerasyon kontrolcüsünün detaylarını Twitter’dan paylaştığı bir gönderiyle oyunculara sundu. Ergonomik olmasıyla sevilen Xbox kontrolcüleri, yeni nesilde de bu özelliğini sürdürmekte. Ek bir orta butonla karşımıza çıkan kontrolcüdeki analog çubukların yapısının değişmemesi de oyuncuların beğenisini kazanmış durumda.

“Her açıdan dikkatinizi kontrol ediyor”

Kontrolcüye ön taraftan genel bir bakış sunan Xbox, ardından ortadaki tuşların detaylarını bizlere sunuyor. İki butonun arasına konumlandırılmış, yüksek ihtimalle paylaşma fonksiyonu taşıyan bir adet tuş eklendiğini görüyoruz. Sonraki fotoğrafta ise belirgin bir şekilde tüm tuşlarıyla parmağa oturacağı gösterilen D-Pad’in detaylarını inceliyoruz. Paylaşılan son fotoğrafta ise tetik tuşlarının üzerindeki benek detayları karşımıza çıkıyor.

22 Eylül’de ön siparişe açılacak olan, Microsoft’un yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S, 10 Kasım’da çıkacak. 499$ ve 299$ olarak fiyatları belirlenen Xbox Series X ve Xbox Series S‘in ülkemizdeki fiyatları hâlâ merak konusu.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir