Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series X ve Xbox Series S Fiyatları Açıklandı

Xbox Series X ve Xbox Series S Fiyatları Açıklandı

Xbox Series X ve Xbox Series S çıkış tarihleri yaklaştıkça ortaya çıkan bilgiler de artıyor. Yeni Xbox’lar hakkında detaylar haberimizde.

Bir konsol jenerasyonu bitip yenisinin başladığı dönemde her geçen gün yeni nesil konsollar hakkında yeni bilgiler öğreniyoruz. Microsoft dün yaptığı açıklama ile Xbox Series X’e alternatif olacak küçük konsol Xbox Series S‘i tanıtmıştı. Xbox Series S’in 299$‘lık satış fiyatı ile geleceği açıklanmış ancak Xbox Series X hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Xbox Series S Duyuruldu!

Xbox tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Xbox Series X ve Xbox Series S fiyat bilgisi ve çıkış tarihi ise sonunda netlik kazandı. 499$ ve 299$ olarak fiyatları belirlenen Xbox Series X ve Xbox Series S‘in çıkış tarihi ise 10 Kasım 2020.

Ayrıca EA Play de Xbox Series X/S neslinde Xbox kullanıcılarına sunulacak. Xbox Game Pass sahiplerinin ekstra bir ücret ödemeden faydalanacağı sistem EA oyunlarının %90’ını barındırıyor. Xbox Game Pass fiyatlarında ise yeni nesil için ekstra bir artış olmayacağı yapılan açıklamalar arasında.

Xbox Series X ve Xbox Series S’in ön siparişe açılma tarihi ise 22 Eylül. Ülkemize ne kadardan gireceği ise hala merak konusu. Konu hakkında açıklamalar geldikçe sizlere aktarıyor olacağız. Sizler yeni nesil Xbox’lar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir