Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series S Resmi Olarak Duyuruldu!

Xbox Series S Resmi Olarak Duyuruldu!

 Microsoft’un Xbox markasına ait yeni nesil konsollarından Series X’e göre daha ucuz ve alt model olacak  Xbox Series S, Xbox’ın Twitter sayfasından resmi olarak duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Xbox’ın yeni nesil için geliştirdiği iki farklı konsol modeli olduğunu biliyorduk. Xbox Series X ve Xbox Series S olarak adlandırılan konsollar arasından en çok konuşulan Xbox Series X olmuştu. Windows Central’in Xbox Series X çıkış tarihi ve fiyatında kendisinin de fiyatı ve çıkış tarihi yer alan Xbox Series S’in resmi duyurusundan sonra gözler Xbox Series S’e çevrildi. Series X’in daha ucuz ve alt modeli olacak Xbox Series S, Xbox’ın resmi Twitter sayfasından duyuruldu.

Xbox Series X’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı!

Xbox’ın resmi Twitter sayfasından paylaşılan gönderiyede Xbox Series S’in ve kontrolcünün tasarımını görme fırsatı tanıyoruz. Beyaz bir renge sahip konsol ve kontrolcü oldukça sade ve şık gözüküyor. Gönderide konsolun fiyatının 299 dolar olacağı yazmakta ve daha fazla haberin yakında geleceği sözü veriliyor.

Xbox Series S Hakkında

Xbox Series S, Series X’e göre daha düşük fiyatlı,  daha az performans gösterebilecek, orta sınıf ve daha küçük bir model olarak karşımıza çıkıyor. Xbox Series S’te herhangi bir disk sürücüsü bulunmayacak ve şu ana kadar çıkış yapacak en küçük Xbox modeli olacak. Düşük fiyatlı ve alt model bir konsol olmasına rağmen Xbox Series S, yeni nesil oyunları rahatlıkla oynatabilecek. Bundan daha önceki sızıntılar ve söylentilere göre yeni nesil oyunları 30 FPS olarak çalıştıracak. Bu kare hızı değerinin resmi bir bilgi olmadığını söylemeden geçmeyelim.

Xbox Series S, 299 dolar fiyat etiketiyle 10 Kasım 2020’de çıkışını yapması bekleniyor. Fiyatı kesin olsa da çıkış tarihi konusunda resmi bir bilgi henüz bulunmamakta. Microsoft tarafından yakın zamanda daha fazla bilgi alacağız.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir