Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xbox Series X’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı!

Xbox Series X’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı!

 Microsoft’un Xbox markasına ait yeni nesil oyun konsolu olacak Xbox Series X’in çıkış tarihi ve fiyatı, Xbox ile ilgili doğru sızıntılar paylaşan Windows Central tarafından sızdırıldı. Tüm detaylar haberimizde.

Yeni nesil oyun konsolları arasında Microsoft’un elinde tuttuğu Xbox markasına ait Xbox Series X konsolu, oldukça güçlü ve teknolojik yapısıyla Xbox Game Pass gibi avantajlı abonelik sistemlerini de kullanarak yeni nesil oyunculara en iyi deneyimi sunmayı hedefleyecek. Yeni nesil konsollar denilince akla gelen ilk soru çıkış tarihleri olmakta. Sızıntılarıyla ünlü Windows Central tarafından yapılan açıklamaya göre Xbox Series X’in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Ayrıca Xbox Series S için gelen bilgiler de mevcut.

xbox series x ve xbox series s
Xbox Series S ve Xbox Series X (Görsel: Brad Sams)

Xbox Series X Çıkış Tarihi ve Fiyatı!

Windows Central tarafından yapılan açıklamaya göre, Xbox Series X’in çıkış fiyatı 499 dolar olarak belirlendi ve çıkış tarihi de 10 Kasım 2020 olarak biliniyor. Bunun yanında Xbox Series X’in daha ucuz ve alt modeli olacak Xbox Series S’in de 299 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sunulacağı belirtildi. Bu konsolun da 10 Kasım 2020’de çıkış yapacağı biliniyor.

Bunun yanında Xbox Game Pass Ultimate’e dahil olan Xbox All Access sisteminin aylık fiyatları da her iki konsol için belli oldu. Xbox Series X için aylık 35 dolar iken Xbox Series S için aylık 25 dolar olarak fiyatlandırma yapıldı. Xbox All Access aboneliği ile konsollar, 24 ay taksit imkanıyla satın alınabiliyor.

Bu bilgiler önümüzdeki günlerde Microsoft tarafından yapılacak bir etkinlik ile açıklanacaktır. Bakalım Xbox Series X ve Xbox Series S yeni nesil için nasıl bir çıkış yapacak? Beklentileri karşılayabilecek ve yüksek satış rakamlarına ulaşabilecek mi?

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. Hmm 499$ nerden baksanız bi 3750₺ yapıyor. Buna vergiler de eklenirse 7k yı bulur. Neyse ağzımızın suyu aka aka videolarını izleriz artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir