Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni PlayStation 5 Sunumu 16 Eylül’de Gerçekleşecek!

Yeni PlayStation 5 Sunumu 16 Eylül’de Gerçekleşecek!

 Yeni PlayStation 5 sunumu, Sony Interactive Entertainment tarafından 16 Eylül 2020 Çarşamba günü Türkiye Saati ile 23.00’da gerçekleşecek. Etkinlik planı hakkında detaylar haberimizde.

Altın Kaplama PlayStation 5 Ön Siparişe Açıldı

Sony’nin merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için yeni duyurular beklenmekteydi. Özellikle son haftalarda Microsoft tarafından Xbox Series X ve Xbox Series S hakkında yapılan duyurular ve abonelik servisleri hakkında güncelleştirmelerin ardından Sony tarafından da yeni etkinlikler bekleniyordu. PlayStation Twitter sayfasından paylaşılan gönderiye ve resmi blog yazısı bağlamında yeni etkinliğin tarihi ve detayları öğrenildi.

Yeni PlayStation 5 Sunumu Neler İçerecek?

PlayStation 5 Showcase adı altında Youtube ve Twitch üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik yaklaşık 40 dakika sürecek. Etkinlikte Sony ile işbirliği halindeki birinci parti ve diğer çalışma halinde bulunulan stüdyoların yeni yapımlarından bilgi alacağız. Böylece PlayStation 5’in yeni nesil için nasıl bir hazırlık içinde olduğunu ve ne gibi yapımların ileride bizleri karşılayacağına göz atma fırsatına sahip olacağız. PlayStation 5’in bu etkinliğinde özellikle birinci partilerden gelecek büyük oyun haberleri ilgi çekecek gibi duruyor. Özellikle PlayStation 5 Exclusive oyunların tanıtımı etkinliğin en çok ilgi çekecek kısmı olabilir.

Bakalım PlayStation 5 etkinliği beklentileri karşılayabilecek mi? Etkinlik 16 Eylül 2020 Çarşamba günü Türkiye Saati İle 23.00’da Youtube ve Twitch üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik yaklaşık 40 dakika sürecek.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir