Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Altın Kaplama PlayStation 5 Ön Siparişe Açıldı

Altın Kaplama PlayStation 5 Ön Siparişe Açıldı

PlayStation 5’in normal satış fiyatı bile resmi ağızlarca açıklanmamışken altın kaplama PlayStation 5 ön siparişe açıldı. Detaylar haberimizde.

Oyuncular tarafından merakla beklenen PlayStation 5 bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak. Ancak buna rağmen henüz konsolun fiyatına ilişkin resmi bir açıklama yapılmış değil. Elimizde yalnızca bazı firmaların yapmış olduğu listelemeler ve sızıntılar bulunsa da bunların hiçbiri Sony cephesinden gelen açıklamalar değil. Kısacası çıkışına sayılı gün kalmış olan yeni nesil konsol hakkında elimizde tahminden öte bir fiyat yok.

https://youtu.be/cy7pco9BAVQ

Buna karşın Truly Exquisite adlı firma satışa sundukları altın kaplamaya sahip PlayStation 5 konsolları ile lüksten ödün vermeyen kullanıcıların radarına girmiş durumda. Konsolun tanıtımı yapılan diskli ve dijital sürümlerinin her ikisini de farklı seçenekler ile satışa sunan firmanın en düşük fiyatlı altın kaplama konsolu 7.999 sterlinlik fiyatı ile 24 ayar altın kaplama dijital sürüm PlayStation 5. Buna karşın en pahalı ürün ise platin kaplamaya sahip olan diskli PlayStation 5. Bu ürünün fiyatı ise 8.299 sterlin olarak belirlenmiş durumda.

Her model 250 adetlik sınırlı sayıda üretilmişken sipariş edilen konsollar yanlarında 2 adet kontrolcü ve bir adet kulaklık ile birlikte sipariş sahibine gönderilecek. Altın kaplamalı PlayStation 5 konsollarının yanı sıra firma aynı zamanda kontrolcü ve kulaklık gibi aksesuarları da altın kaplama olarak kullanıcılarına sunuyor. Lüksten ödün vermeyen oyuncuların tercihi olacak gibi görünen konsolların sahiplerine ne zaman ulaştırılacağı ise henüz belli değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir