Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation 5 Fiyatı Ortaya Çıkmış Olabilir

PlayStation 5 Fiyatı Ortaya Çıkmış Olabilir

Oyuncular tarafından dört gözle beklenen PlayStation 5 fiyatı Amazon’un internet sitesindeki bir paylaşımla ortaya çıkmış olabilir. Detaylar haberimizde.

Sony‘nin bu yıl içerisinde oyuncularla buluşturacağı yeni oyun konsolu PlayStation 5 daha çıkışını gerçekleştirmeden adından çokça söz ettirmeyi başardı. Gerek fiyatı, gerek tasarımı oyuncular tarafından oldukça merak edilen oyun konsolu hakkında Amazon‘un Birleşik Krallık’ta hizmet veren sitesinde ortaya çıkan bilgiler bir ipucu niteliği taşıyor olabilir.

PlayStation 5 fiyatı

PlayStation 5 fiyatı ile ilgili olarak yayınlanan görsellerde 2 TB belleğe sahip olan bir cihazın fiyatı 599,99 Pound olarak belirtilmiş olarak görünüyor. Şu anki döviz kuru ile hesaplayacak olursak bu fiyat etiketi ülkemizde 5.200 Türk Lirası gibi bir miktara denk geliyor. Elbette ki bu noktada geçtiğimiz günlerde oyun konsollarına getirilen ek vergiyi ve bu ek vergi haricinde uygulanacak diğer vergileri de unutmamak gerek. Kısacası konsolun vergisiz hali bile dudak uçuklatacak bir fiyat etiketine sahipken Türk oyuncuların bir PlayStation 5‘e sahip olabilmeleri için yüklü bir miktarı gözden çıkartmaları gerekecek gibi görünüyor.

Konuya ilişkin Sony cephesinden bir doğrulama yada yalanlama gelmiş değil. PlayStation 5 fiyatı ve diğer bilgiler için 11 Haziran tarihinde düzenlenecek olan PlayStation 5 etkinliğini beklememiz gerekebilir. Yine de konsolun fiyatını bu etkinlikte öğrenmemiz oldukça düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Sony‘nin açıklamalarına göre etkinliğin kapsamı daha çok cihaz için çıkışını gerçekleştirecek oyunlar olacak. Bakalım Sony PlayStation 5 etkinliğinde bizlere ne gibi yeni ipuçları sunacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir