Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation 5 Etkinliğinin Yeni Tarihi Belli Oldu!

PlayStation 5 Etkinliğinin Yeni Tarihi Belli Oldu!

Amerika’daki protestoların güncel kalması için belirsiz olarak ertelenen PlayStation 5 etkinliğinin yeni tarihi Sony tarafından 11 Haziran olarak açıklandı.

Yeni nesil oyun konsolu PS5 ile ilgili yeni bilgiler verilecek etkinlik, 29 Mayıs’ta duyurulmuştu. İlk olarak 4 Haziran’da gerçekleşmesi beklenen “The Future of Gaming” (Oyunların Geleceği) başlıklı konferans, birkaç gün önce iptal edilmişti. Etkinliğin iptal sebebi ise ABD’de süren protestoların gündemde kalmasını sağlamaktı.

PlayStation 5 ile ilgili yeni bilgiler verilecek olan etkinlik 11 Haziran 23.00’te yapılacak. Konferansta PlayStation 5 ile ilgili, belki de PlayStation 5 ile beraber çıkacak oyunlarla ilgili yeni bilgilerin açığa çıkarılması bekleniyor. Daha önce Sony tarafından yapılan bir açıklamada da etkinliğin yaklaşık bir saat süreceği ve kapsamında birçok farklı yayımcıdan gelen oyunların sunulacağı açıklanmıştı. Yapılan açıklamada ayrıca bunun gibi etkinliklerden daha fazla geleceği de oyunculara bildirildi.

The Future of Gaming etkinliğini Sony’nin resmî Twitch ve YouTube kanallarından takip edebilirsiniz. Sizce Sony ne tip oyunlarla karşımıza çıkacak?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir