Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni PlayStation State of Play Tarihi Belli Oldu

Yeni PlayStation State of Play Tarihi Belli Oldu

Sony tarafından düzenlenen ve yeni PlayStation oyunlarının duyurulduğu, gelişmelerin paylaşıldığı bir sonraki State of Play etkinliğinin tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde.

Horizon Forbidden West Oynanış Videosu En Çok İzlenen State of Play Oldu

Sony Interactive Entertainment tarafından düzenlenen State of Play etkinlikleri merakla takip ediliyor ve yeni etkinlikler bekleniyor. Genel olarak yeni oyunlar, duyurular ve güncellemeler gibi  gelişmelerinin oyuncularla paylaşıldığı etkinliklerin bir sonraki düzenlenecek olanı için tarih belli oldu. PlayStation resmi Twitter sayfasından paylaşılan gönderide etkinliğin ne zaman düzenleneceği ve bazı detayları paylaşıldı.

Yeni PlayStation State of Play Tarihi

Yeni State of Play, 8 Temmuz 2021 Türkiye saati ile 00.00’da başlayacak ve yaklaşık 30 dakika sürecek. Etkinlik, daha çok Deathloop üzerine yoğunlaşacak. Bunun yanında üçüncü parti ve indie oyunlar hakkında duyurular ve gelişmeler paylaşılacak. Etkinlikte God of War veya Horizon Forbidden West gibi büyük yapımların yeni haberlerine yer verilmeyecek. Deathloop, üçüncü parti ve indie oyunlar etkinliğin temelini oluşturacak. Büyük yapımlara ait yeni gelişmelerin ilerleyen dönemlerde yapılması planlanan diğer etkinliklerde paylaşılması bekleniyor. Büyük etkinliklerde özellikle God of War Ragnarok hakkında gelişmeler merakla bekleniyor. Bu etkinlikte yeni bir bilgi paylaşılmayacak.

Arkane Studios tarafından geliştirilen ve merakla beklenen Deathloop hakkında yeni bilgilerin öğrenileceği State of Play etkinliği PlayStation’ın Twitch ve YouTube kanallarından izlenebilecek. Buraya tıklayarak PlayStation’ın İngilizce yayın yapacağı YouTube kanalına ulaşabilirsiniz. Acaba yeni State of Play, oyuncuların beğenisini kazanmayı başarabilecek mi? Hep birlikte 8 Temmuz 2021 tarihinde bunu öğreneceğiz. Güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir