Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Resident Evil Village Demosu PC’ye Geliyor

Yeni Resident Evil Village Demosu PC’ye Geliyor

Yeni Resident Evil Village demosu 2 Mayıs’ta oyuncularla buluşuyor. Bir saat olması beklenen demo hikayeyle ilgili yeni ipuçları içerecek.

Resident Evil evreni, kıpır kıpır ve heyecanlı günler yaşıyor. Serinin son oyunu Resident Evil Village’la ilgili her geçen gün daha fazla detay ortaya çıkarken, 4. oyunun da Oculus Quest 2’ye geleceği duyuruldu. Seriyle ilgili gelen son haber ise yeni Resident Evil demosu ile ilgili. 1 saat uzunluğundaki yeni demo 2 Mayıs’ta oyuncularla buluşacak. Yani Resident Evil serisi gündemimizi bir süre daha meşgul etmeye devam edecek.

Resident Evil 4 VR Oculus Quest 2 İçin Geliyor

Resident Evil Village ile ilgili detaylar yavaş yavaş birleşmeye başladı. Teker teker haritası, karakterleri, kalesi ve oyun içi özellikleriyle ilgili bilgiler gelen oyun, bir saatlik demoda tam anlamıyla görücüye çıkacak. Demodan bir Capcom canlı yayınında bahseden yapımcı Tsuyoshi Kanda, demoyu sadece PlayStation’a değil, PC ve Stadia’ya da çıkaracaklarını açıklayarak oyuncuları sevindirdi.

Demoyu denemek isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Yeni Resident Evil demosu iki yönden zaman kısıtlamasına sahip. Öncelikle demo daha önce de belirttiğimiz gibi sadece bir saat uzunluğunda olacak. Yani dilerseniz kale, dilerseniz de köy bölgesinde zaman geçirebilirsiniz. Ancak zaman iki bölgeyi de derinden deneyimlemek için yeterince uzun değil. İkinci zaman kısıtlaması ise tarihlerle alakalı. Capcom bu demoyu sadece 1 gün boyunca geçerli yapacak. Yani hardcore Resident Evil hayranıysanız, 2 Mayıs günü işi gücü bırakıp demoyu incelemeniz gerekiyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir