Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Sonic Filmi Çekimlerine 2021’in Başında Başlanacak

Yeni Sonic Filmi Çekimlerine 2021’in Başında Başlanacak

Yeni Sonic filmi Sonic The Hedgehog 2 yolda. Koronavirüs salgınından hemen önce yayınlanıp büyük başarı yakalayan 1. filmin ardından 2. film de heyecanla bekleniyor. Detaylar haberimizde.

Kirpi Sonic ilk filmiyle tarihin en iyi oyun uyarlaması olmuştu. Detective Pikachu’yu arkasında bırakan hiperaktif kirpimiz seyirciyi oldukça eğlendirmişti. Creative BC’nin listesinde yayınlanan “Emerald Hill” kod adlı bir projenin çekimlerine 2021 başında başlanacağı belirtiliyor. Sonic fanlarının hatırlayacağı üzere Emerald Hill, Sonic 2 oyununun başlangıç bölgesiydi. Filmin çekimlere başlamasını böyle ufak bir göndermeyle duyuran yayıncılar şimdiden heyecan yarattı.

Sonic 30 Yaşında Girdi!

Yeni Sonic filmi 2022'de geliyor.
Yeni Sonic filmi 2022’de geliyor.

Yeni Sonic filmi için çekimlere 15 Mart 2021’de başlanacağı belirtiliyor. “Emerald Hill” kod adıyla açıklanan bu filmin yönetmen koltuğunda aynı ilk filmde olduğu gibi Jeff Fowler bulunuyor. Bu yüzden “Emerald Hill”in Sonic The Hedgehog 2 olduğuna kesin gözüyle bakabiliriz. Yine oyun bölümlerinden biri olan “Green Hill”da geçen ilk Sonic filminde kahramanımız şeytani bilim adamı Dr. Eggman ile mücadele ediyordu. Aynı oyunlardaki gibi Eggman’den yüzükleri kurtarmak zorunda olan Kirpi Sonic bu sefer insanlardan da yardım alıyor.

Çekimlerin bitiş tarihi ise 10 Mayıs 2021 olarak açıklandı. Bu 2 aylık çekim süresi, koronavirüs salgınının gidişatına göre uzayabilir tabi. Filmin konusu henüz belli değil ancak tahminlerimize göre ilk filmin sonunda gözüken Tails yeni filmde karşımıza çıkabilir. Bir aksaklık olmazsa 8 Nisan 2022’de Sonic’in 2. filmini izleyebileceğiz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir