Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Star Wars Oyunu Geliyor – Star Wars: Project Maverick Sızdırıldı

Yeni Star Wars Oyunu Geliyor – Star Wars: Project Maverick Sızdırıldı

Başta Star Wars hayranları olmak üzere oyuncuları heyecanlandıran bir sızıntı haberimiz var. Star Wars: Project Maverick geliyor!

Oyuncular bugün PlayStation Store‘da gerçekleşen bir sızıntı ile yeni Star Wars oyunu hakkında ipuçları elde etme şansına sahip oldular. PlayStation Store‘un Avrupa ayağı üzerinden gerçekleşen sızıntıda yeni Star Wars oyunu yanlışlıkla da olsa oyuncularla paylaşılmış oldu. Yanlışlıkla listelere eklenen oyun kısa bir süre sonra kaldırıldı ancak bu büyük hata bazı dikkatli oyuncuların gözünden kaçmadı.

Geçtiğimiz yıl oyuncular ile buluşan Star Wars Jedi: Fallan Order ardından toparlanma emareleri gösteren serinin geleceği için oyuncular oldukça umutluydu. Oyunun kazandığı başarı ve aldığı iyi eleştirilerin ardından bir devam oyununun geleceğine ise neredeyse kesin gözü ile bakılıyordu.

Star Wars: Project Maverick

Star Wars: Project Maverick hakkında ise elimizde henüz resmi ve net bilgiler yok. Yaşanan sızıntı sonrası oyuncular Reddit gibi platformlar üzerinde çeşitli teoriler ortaya atmaya başladılar. Oyunun sanal gerçeklik için geliştirildiği yada yalnızca bir DLC paketi olabileceği ihtimalleri ortaya atılmış olsa da büyük ihtimalle karşımızda yepyeni bir Star Wars oyunu göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir